|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() לפי כל המקורות - ב100 גרם של חזה עוף או דג איכותי אמור להיות כ-30 גרם חלבון.
איך זה שבכל מיני אריזות של דגים או חזה עוף לא מעובדים רשום ערך של 10-13 גרם חלבון בלבד ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() משקל קפוא או לא קפוא ויש מים מוספים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() א.יש 28 גרם-ומדובר בבשר לאחר בישול
ב.מים מוספים ג.האם המוצר נשקל קפוא או לא(בד"כ לא) ד.הכי משמעותי-כמות החלבון שמצוינת היא לפני בישול.העוף/דג מאבד 20-25 אחוזים מהמשקל שלו לאחר הבישול. |
![]() |
![]() |