|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה אין לי מושג מה עובר עליכם
בטיסטה הוא ענק רק בזכות העצמות והגודל הגנטי שלו... שוב - שימו אותו עם עצמות דקות ועל מטר 60 תראו איזה קטן הוא יראה... הוא ענק כן יש לו מסת שריר כן אבל עדיין עשיתם ממנו יותר מדי חוץ מזה אתם משווים אותי לבטיסטה צוחקים עליי שאני לא יהיה כמוהו בינתיים יש לי זכות דיבור פה יותר מכולכם חלאס עם הפוזות אתם מדברים פה עם בנאדם : 1) בן 16 2) לא עבדתי על הידיים קרוב לחצי שנה ועד היום קשה לי לעבוד עליהם 3) אני טבעיייי לעזאזל!!!! חכו שאני יתחיל חומרים אנחנו נראה מי יצחק ומי לא... חלאס עם הפוזות דור מזור אתה חתיכת אפס בוא תעלה תמונות שלך אמרתי כבר ואני יגיד שוב, אם אתה בגילי ואתה טבעי - אני לא רואה אותך... |
![]() |
![]() |
#122 |
חבר פעיל
|
![]() מי שאמר לגבי ההנחיה של תחרות פיתוח גוף בין רוני לגיי צודק
טריפל H היה המנחה שם. טריפל חיה למי שלא יודע אבל הוא השמין לאחרונה וטריפל גם בעל גובה טוב הוא גם בסביבות 1.90 וזאת ההוכחה http://www.wwe.com/superstars/raw/tr...olympiaphotos/ |
![]() |
![]() |
#123 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בטיסטה ענק אבל לא בעל מסת שריר גבוה. אני לא אתפלה אם כבר היום יש לך מסה כמעט כמו שלו או כמו שלו. בלי קשר שיש לבטיסטה גוף מכוער בעע
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
#124 |
Guest
|
![]() תשמע אליאב אל תיעלב אבל העובדה שנתנו לפוסט שלך כוכב אחד כנראה משקפת את הדעה של האנשים בפורום הזה עליך
|
![]() |
#125 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אליאב אני מבין שהעצבים מדברים, אבל בחיאת אתה יוצר לעצמך תדמית של שחצן כשאני יודע שאתה לא כזה וחבל..
|
![]() |
![]() |
#126 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() אנשים נחנקים מקנאה פשוט בגלל זה יש תגובות כאלו...זה לא אמור להזיז לך אחי...
#127 |
חבר פעיל
|
![]() dormazor ? אתה דפוק או מה? החרא שרוני מחרבן שוקל יותר מבאטיסטה
|
![]() |
![]() |
#128 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#129 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז אני משנה את המשפט שלי ל - החרא שרוני מחרבן יותר שרירי מבאטיסטה |
|
![]() |
![]() |
#130 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חבוב אני לא יודע אם אתה שם לב אבל כל הפוסט אנשים מנסים להוריד לי את המוטיבציה ולבאס אותי... פעם אחת כתבתי באנגלית ולא ידעתי להתבטא כמו שצריך אז ישר שלחתי מישהו שיכתוב במקומי בעברית וינסח את זה לא בצורה ובנימה של שוויצריות... למה נתנו כוכב אחד? כי אתם קנאים זה למה... אין לי מה להיעלב אני נעזר ועוזר להמון המון אנשים מהפורום שבאים אליי כל יום לבקש עזרה בתחום הזה ואני עוזר בכיף ואם גם תרצה תכף יבואו הרבה שיעידו... |
|
![]() |
![]() |
#131 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#132 |
חבר פעיל
|
![]() חח אליאב למה שאני אקנא בך?אתה לא גדול במיוחד חח בפורום הזה כל אחד מביא מחמאות!
בתמונה של הסייד צ'סט הקטנת את הרוחב של התמונה ואז נראה לאנשים שאתה גדול ב2 התמונות הקטנות רואים שאין הקטנה ואתה באמת נראה קטן מאוד! ואני גם טבעי ואני גודל ממך אין לך מה להתבכיין עכשיו! |
![]() |
![]() |
#133 |
מושעה
|
![]() dormazor מתי אתה מעלה תמונות שלך?
|
![]() |
![]() |
#134 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני רוצה בסוף מסה! |
|
![]() |
![]() |
#135 |
מושעה
|
![]() ומתי זה? בסוף חורף? תן לנו תאריך מדויק...
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
כנסראללה יבוא להניח תפילן בכותל?
![]() |
#137 |
חבר פעיל
|
![]() אליאב יענקקק אוהב אותך אחייי
יאללה מתי אני יגיע כבר למאסה כזאתת =) נ.ב דור מזור שב בשקט כי בכל תגובה שלך אתה מוכיח יותר ויותר שאתה אפס מאופס!! |
![]() |
![]() |
#138 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אף אחד לא צריך לקנא בשני פה !! ..פשוט תנו תגובה לעניין אליאב ילד גבר הוא לא יפגע פה מאף אחד אני בטוח רק אל תבואו בטענות " שאני יותר גדול ממך " . " אני טבעי " וכו'.. מענין תסבתא שלי
אני לא יודע מה איתכם אבל בפורום הזה לא יהיו אפילו 5 דקות בלי ויכוח !! פשוט תרגעו אנשים תחשבו על מה אתם מדברים ולפעמים לא צריך להגיב בכלל אם אתם חושבים שזה פוגע |
![]() |
![]() |
#139 |
חבר פעיל
|
![]() אליאב, עלה והצלח!
גוף שלך זה חלוםם אחי נ.ב בקשר למה שאמרת בחומרים, אמנם יש לך גנטיקה אדירה אבל, לא בטוח שהחומרים ישפיעו עליך בהתאם לגנטיקה הטבעית שלך.. לא לכולם יש תגובה גנטית שווה לחומרים כאלו |
![]() |
![]() |
#140 |
חבר פעיל
|
![]() אליאב אחד הסוסים שיצא לי לראות בכללי אין על מה לדבר כל מי שאומר אחרת זה מקנאה..
אליאב שתף אותנו בתוכנית שלך מה אתה אוכל תן טיפים .. |
![]() |