|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 1. סתם מעניין אותי לדעת מה ההבדל בין לחם מחיטה מלאה ללחם מקמח מלא?
2. מה ההבדל בחזה עוף בלי עור(כמו שכתוב במחשבון קלוריות בגולנגו) לבין חזה עוף לא מבושל? איך אני יודע מה אני אוכל? והחזה עוף בלי עור שיש במשחבון זה לפני בישול או אחרי בישול? אני קונה חזה עוף רגיל אז זה נחשב עם עור או בלי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2- זה לא כזה קריטי אחי..בדקתי ערכים, זה כמעט אותו דבר. אל תתעסק בקטנות! 3- אתה קונה חזה עוף רגיל, אין בזה עור! זה חזה עוף בלי עור. עומר, כפרע, על תתעסק בדברים כאלה קטנים..לילה טוב לך! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() 1 ההבדל הוא בקלוריות פחממות חלבונים (אם בכלל יש )תבדוק בגולינגו
2.אתה יכול להסתכל על החזה עוף ולראות אם יש עור או אם אין..ונראה לי שבגולינגו הוא זה לפני בישול ציטוט:
בחיטוב הדברים "הקטנים"אלה כן קריטים וזה לא "בקטנות"אז לפותח האשכול אם אתה בחיטוב.. תתעסק בקטנות ובכל הקשור.גם במסה אבל לא בקפדנות כמו בחיטוב
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא במסה, ואוכל בערך 2100 קלוריות, בן 14 וחצי שוקל 47! עדיין אתה אומר לו להתעסק "בקטנות" ? אל תבלבל לי, לו ולעצצמך ת'מוח טוב.. ועוד זה חזה עוף, זה מאוד בריא, הרבה מאוד חלבונים ומעט שומן, אין מה להתעסק בקטנות איתו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מקצועי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם הוא כולה אובססיבי בקשר לחישוב, שגם ככה המחשבונים האלה לא מדוייקים ב-100%. אבל בסדר, עניתי לו תשובה עניינית מאוד יפה, והדניאל הזה בחר להתווכח. לילה טוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() chongo סתום אתה סתם מעצבן :| לפותח האשכול שאתה בחיטוב כן תתעסק בקטנות ואם לא מה אכפת לי בעיה שלך זה רק טיפ תעשה מה שאתה רוצה.CHONGO אין לי עצבים להתווכח איתך תעשה גם אתה מה שאתה רוצה.ולא באתי להתווכח איתך באתי לתת לו טיפ.אם הוא ירצה הוא יקבל אותו אם לא בעיה שלו מה אתה מתערב.
ציטוט:
רק מחזק את דברי.
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבן אדם הזה בן 14 וחצי, שוקל סביב ה47, אוכל 2100 קלוריות, ובמסה. אז מה יקרא אם במקום 2100 יהיה לו 2150?! הוא רזה וצעיר! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אחי הבן אדם בתת משקל,זה לא הזמן להיות אובססיבי,הוא גם לא יהיה מר עולם גם לא שנה מהיום וגם לא 5 שנים מהיום,אז יש לו זמן,כל מה שהוא צריך לחשוב עליו עכשיו זה עליה במשקל,ולחשב כמה קלוריות יש בעור של עוף ממש לא יעזור לו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ראית אותי אומר שיש?:לא פשוט אמרתי אם יש אז זה (מה שרשמתי)
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() 1 זה כמו לשאול מה ההבדל בין כרוב לאבטיח פשוט תשווה ערכים ואינדקס גליקמי - זה ההבדל
2 לא מבין מה לא ברור - סך הכל צריך לנער קצת חלודה מההיגיון עוף (חזה) מבושל = חזה מבושל עם העור עוף (כנפיים צלויות) = כנפיים עם העור ועצמות צלויות (גריל) עוף (לבבות לפני בישול) = לא חושב שצריך להסביר עוף (לבבות מבושלים) = לא חושב שצריך להסביר עוף (קורקבנים) מבושל = לא חושב שצריך להסביר עוף (שוק ללא עור) = השוק ללא עור ועם העצם לא מבושל עוף לא מבושל = עוף שלם לפי משקל לא מבושל עוף לא מבושל (חזה) = חזה לא מבושל עם עור עוף לא מבושל (קורקבנים) = לא חושב שצריך להסביר עוף מבושל = עוף שלם עם העור ועצמות מבושל עוף- חזה ללא עור = לא מבושל עוף- כרעיים עם עור = פרגיות שלמעשה זה הירך ללא העצם מבושל חזה עוף לא מבושל = עם עור חזה עוף מבושל = עם עור מבושל שאתה קונה חזה נקי ללא עור ושוקל אותו לפני בישול תחשב לפי מה שהדגשתי בסוף יצטרכו לכתוב בשבילך מילונית על גולינגו
![]() |
#14 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
הוא מאוחר יותר עוד יבין למתן את האובססיה הזאת,תאמין לי שהוא יהיה בסדר.אני מדבר מנסיון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() לא..
![]() אהבתי את הראש ,בדיוק מה שאני חושב
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() חברה אתם גדולים מהחיים סוף סוף אשכול בלי ירידות והסברים מצויינים המון תודה לכולכם גם לך סנטה על ההשקעה אז לפי מה שאתה אומר אני מחשב חזה עוף ללא עור וההסבר גם לשאר סוגי העופות מעולים ככה אני ידע איך לגוון..
רק עדיין לא הבנתי משהו אחד אתם אומרים שאני קונה חזה עוף אז הוא בא בלי העור נכון? אבל מצד שני סנטה כתבת לי בחזה עוף מבושל עם עור אז איך זה יכול להיות?\איך נראה חזה עוף עם עור? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, אתה קונה חזה עוף בלי עור! אתה קונה חזה עוף פרוס בלי עור, כמו שכולנו קונים (זה חזה עוף שמכינים איתו שניצלים.)
זה מה שהוא סימן לך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי הבנתי
אבל נכון יש שם גם אפשרות של חזה עוף מבושל עם עור נכון? אז איך נראה כזה חזה עוף עם העור? שאני ידע להבדיל |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() חזה עוף עם עור זה רק של העוף שלם שצולים\מבשלים.
|
![]() |
![]() |