|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז קראת מאמר או 2 בחיים שלך מה אתה ישר קופץ יש דרך לומר את מה שאתה רוצה נמאסת כבר מתנשא על אנשים שגדולים ממך פי 2 וחכמים ממך פי 2 אז תלמד לסתום את הפה מדי פעם!
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() הוא יכול להגיד מה שהוא רוצה , וכל המטיפים פה שעדיין כאן או שכבר עזבו יכולים לדבר על התאוריות היפות שלהם מפה עד להדועה החדשה עד כמה " קצת סטים" זה יותר טוב , אני מסתמך על עובדות והעובדה היא שריבוי סטים עובד לי יופי , הרבה יותר טוב מלתת 3 סטים לשריר .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
אבל למה להמליץ את זה לכולם? למה אתה חושב שעל כל השאר זה יעבוד יופי כמו שזה עבד עליך? אני לאומת זאת אומר לו משהו שיעבוד עליו 100% וזה תוכנית מקוצרת ואתה אומר לו לעבוד כמוך ולהסתכן בבזבוז זמן... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עלייה בהחלט גדולה, בגלל שאתה לא מעמיס על כל הגוף אתה יכול להתמקד ולהשקיע הכל בשרירים הגדולים, זה למה יש עלייה גדולה במשקלים. אבל וזה אבל גדול= עלייה במשקל מעניין לבנאדם הנורמלי תתחת, מה שחשוב זה איך שאתה נראה עם העלייה הזאת אחרת זה לא מדד בכלל. ומי יודע אולי היד שלך הייתה גודלת יותר מיותר סטים, זה שהתחזקת בחזה לא אומר שהיד גדלה ואם כן אז אולי הייתה גודלת יותר, מה שבראש שלך. כך בחשבון שהיית צעיר יותר שהיית על abc ולכן גדלת גם יותר לאט, הרמות טסט' נמוכות יותר שאתה צעיר [הכוונה מתחת ל16] אני בגיל 14 בקושי גדלתי בשנה הגעתי למה שמתאמן מתחיל מגיע בחודש, אבל עכשיו אני גדל מהר. בכל מקרה מה שבראש שלך אם זה עובד לא צריך לתקן כמובן. ציטוט:
תודה |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() בתכנית fbw רגילה עושים 5 סטים לשריר גדול ו-2 לשריר קטן ככה שזה יוצא 21 סטים לכל השרירים.
אז כנראה הכי טוב ב-ab לעשות 9 סטים לשריר גדול ו-6 לקטן כדי שייצא 21 סטים ביום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
|
![]() אתה צריך ללמוד לסתום את הפה, אם איך שאתה נראה אין לך סמכות לתפוס תחת על אף אחד, והמראה שלך בהחלט לא מדד להצלחת התוכנית המדהימה שלך, מילא היית בגודל טוב היית יכול להתלהב כמה שהתוכנית שלך יעילה, בנתיים סתום תפה ותפסיק לתפוס תחת על כל הפורום פה.
תודה[/quote] אולי תעלה תמונות שלך מר עולם? נראה מה מסתתר מאחורי הכינוי נעל אני מקווה שהמשמעות של זה שאתה לא דומה לנעל. שתעשה חצי מהשינוי שעשיתי תדבר, עזוב את מצבי כיום תראה איך התחלתי ואז תבין... עזוב אן לי להתווכח פה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
מזכיר לי ת'ילדים האלה שמקבלים 99 במבחן ובוכים דמעות שהם לא קיבלו 100 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שתעשה חצי מהשינוי שעשיתי תדבר, עזוב את מצבי כיום תראה איך התחלתי ואז תבין... עזוב אן לי להתווכח פה .[/quote] עשית שינוי נחמד מאוד אבל זה לא מביא לך זכות לתפוס תחת על אף אחד ואני לא מנסה להתלהב עלייך או על אף אחד אני פשוט רוצה שאנשים יפסיקו לכפות את הדעה שלהם על אחרים לא כל מה שאתה חושב הוא נכון תיהיה פתוח לדעות אחרות אני מבין שאפשר לגדול יפה מתוכנית עם מעט סטים אבל אני גם יודע בוודאות שהרוב משתמשים שתוכנית גדולה יותר וגדלים יפה מאוד. ואני אישית גם עשיתי שינוי ועליתי מ51 קילו ל70 ב7 חודשים האחרונים, אבל אני לא חושב שאני מספיק "מר עולם" בשביל לתפוס על מישהו תחת פה, כשאתה תעבור את המר בחור שלו הגבת, אז אין לי בעיה עם התגובה שלך, אבל אין ספק שהוא עוקף גם אותי וגם אותך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
ראיתי שלפני כמה זמן פתחת פוסט שאתה לא יכול לאכול וכל זה ואני רואה שיש לך ידע בנושא אבל אתה חש לי יותר מדי אתה חושב שאתה חכם אבל אתה. גם אם קראתה את כל המארים שיש על פיתוח גוף אתה צריך להבין שהגוף זה תעלומה אתה צריך לנסות ולראות מה עובד עליך ולא כל מה שעובד עליך עובד עלינו (לא יודע אם יש משהו שיעבוד עליך ) יום טוב
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולהגיד ת'אמת. בדרך כלל אני מתייחס לצח כאל ילד הומו ומפגר אבל במקרה הזה הוא צודק בכך שאם תתן לגוף את כמות הסטים המינימאלית הוא בטוח יתפתח וזה מה שמתאמן ברמת מתחיל צריך. אין בפורום אף אחד שיכול להחשב כמתקדם (אולי יש כמה גדולים כמו ארבל וגלעד אבל כלל האוכלוסיה לא) ולכן מה שצריך זה תוכנית בנפח נמוך hanna קראת לפחות ספר אחד על פיתוח גוף בחיים שלך? ממליץ לך להתחיל מbrawn וSS |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() צחי עשה טובה תשנה גישה, לא משנה עכשיו צודק לא צודק, באמת שמהצד זה נראה רע.
קרא את ההודעה הראשונה שלך שוב ותראה איך זה נראה ולנושא: במקום להתווכח, אפשר להסביר בפשטות שפיתוח גוף זה דבר אינידוידואלי, יכול להיות שתגדל מ8 סטים, ויכול להיות שזה רק יעקב אותך. מנסים את שני השיטות, כל אחת בתקופה אחרת, ובודקים מה עובד עליך יותר טוב. אין פה צודק וטועה. מי זה שרגא?
![]() |
#34 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() בונא איך הגענו למצב שthe one תופס פה תחת מה ניהיה עם העולם הזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל