|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() כי הם מגיעים קפואים כאלה,להכניס אותם ככה למחבט? או שקודם לשים אותם בטוסטראובן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() רואים שאתה ממוצא אשכנזי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() אה כן בגלל זה 2 ההורים שלי עולי מרוקו ממראקש וסבא שלי עלה מספרד למרוקו?
יפה שאתה מחדש לי על עצמי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() ואני לא זה ששאלתי אם צריך לשתוף את השיבולת שועל לפני שמכניסים אותה לפה :0
בכל מקרה מישהו יודע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שים אותם דקה במיקרו ואז 7~ דקות בתנור על חום גבוהה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא חייב במיקרו פשוט מפשירים אותם בחוץ בבוקר ושאתה חוזר בצהריים זה מופשר מכניס לתנור לחום גבוהה כמו שאמר senate 5-10 דקות וזה מוכן...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 53
כללי:: tomer
גיל:: 27
עוסק ב:: איש סיסטם ותשתיות (רשת)
חדר כושר: הולמס פלייס - קניון רננים
|
![]() אני לא אוכל את כל הזבל המסחרי הזה , יש בזה יותר שמן מבשר
פשוט יותר , בריא יותר וטעים יותר חזה עוף רגיל וטרי , שמים קצת שמן במחבת ומטגנים אחרי שאתה רואה מלמעלה שזה ניהיה בשל כזה , אז אתה שם תבלינים (פילדלפיה או גריל עוף ) ואז הופך אותו ושוב שם את התבלין. אם מכינים את זה עם קצת שמן אז זה לוקח בערך 5 דקות כל צד על אש בנונית (אני שם במחבת 6 חתיכות שזה בערך חצי קילו) ואם מתגנים את זה בשם עמוק (המון שמן) אז זה לוקח משהו כמו 2 דקות |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אם כבר אתה אוכל את זה
הייתי עושה את זה בתנור |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אל תאכל את זה.
פשוט חרא. זה מסחרי מסריח. לך על חזה עוף רגיל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() או פרגיות ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() שמים את זה בתנור על נייר אפייה והופכים שיתבשל מכל צד..
|
![]() |
![]() |