ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 14-05-09, 18:36   #21
gUNZA
חבר פעיל

חדר כושר: הרקולס

מי זה שגיא, סליחה על הבורות
gUNZA מנותק  
ישן 14-05-09, 18:46   #22
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

זה שבן אדם הוא לא על חומרים זה לא עושה אותו "לא באדיבילדר" בן אדם שאוהב וחי את הספורט הזה ומגיע לתוצאות זה באדיבילדר!דבר ראשון לפני הכל!
אני מכיר לא מעט אנשים שמעולם לא נגעו בסייקל והם חיים את הספורט הזה ואוהבים אותו ואני יודע שהם יכולים אם השייפ שלהם להצליח יפה מאוד במר ישראל,לא אמרתי מקום ראשון אבל בטופ 3 בהחלט.
כמובן שמי שרוצה להגיע לרמה באמת גבוהה ולתוצאות שכולנו חולמים עליהם אז אין ברירה חברים.

בקשר לתמונות?אם זה ממקור אישי אז לא חסר אני לא יעלה תמונות של אותם חברים שאני מכיר לפורום.אם מדובר בתמונות של מקצוענים שרושמים באיזה מגזין שהם טבעיים?אי אפשר לדעת מה באמת קורה.
Pro_XXL_Universe מנותק  
ישן 14-05-09, 22:28   #23
theodor
חבר פעיל

הסמל האישי שלtheodor

10!!!!
theodor מנותק  
ישן 14-05-09, 23:23   #24
hachem-01
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009

הסמל האישי שלhachem-01

כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
זה שבן אדם הוא לא על חומרים זה לא עושה אותו "לא באדיבילדר" בן אדם שאוהב וחי את הספורט הזה ומגיע לתוצאות זה באדיבילדר!דבר ראשון לפני הכל!
אני מכיר לא מעט אנשים שמעולם לא נגעו בסייקל והם חיים את הספורט הזה ואוהבים אותו ואני יודע שהם יכולים אם השייפ שלהם להצליח יפה מאוד במר ישראל,לא אמרתי מקום ראשון אבל בטופ 3 בהחלט.
כמובן שמי שרוצה להגיע לרמה באמת גבוהה ולתוצאות שכולנו חולמים עליהם אז אין ברירה חברים.

בקשר לתמונות?אם זה ממקור אישי אז לא חסר אני לא יעלה תמונות של אותם חברים שאני מכיר לפורום.אם מדובר בתמונות של מקצוענים שרושמים באיזה מגזין שהם טבעיים?אי אפשר לדעת מה באמת קורה.
אתה יודע גלעד מה שמתי לב ועכשיו באמת אבל בחיים אתה לא מגיב כשאני כותב משהו אתה קודם מחכה שמישהו יפנה אלי שזה לגיטימי ורק אחר כך אתה מתחיל לשפוך את הבולשיט שלך. אים יש מישהו פה בפורום שעשה לינץ לשגיא זה בטוח אתה . אתה יודע מה אני מציע לך אל תפנה אלי יותר בחיים שלך המטרה שלך להוציא אותי הלא בסדר בעניין הזה משחק לי אותה מבין בסייקלים ומשחק לי אותה זה חבר שלי וזה חבר שלי תהיה פעם אחת בחיים שלך גבר ותפתח עמוד שדרה אולי זה אפילו יעזור לך להתפתח פיזית אז כמו שאמרתי אל תפנה אלי יותר בחיים שלך ונראה לי ששגיא יורד מהרשימה ומתחילה להתגבש בראשי המחשבה שמישהו היה כותב בשמו ונראה לי אני יודע מי זה .איך אתה אומר "כול כלב בא יומו"
אני מבקש שמי שלא קשור לענין שלא יתערב כי אף אחד לא יודע באמת מה יש לי נגד שגיא.
hachem-01 מנותק  
ישן 14-05-09, 23:55   #25
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hachem-01 צפה בהודעה
אתה יודע גלעד מה שמתי לב ועכשיו באמת אבל בחיים אתה לא מגיב כשאני כותב משהו אתה קודם מחכה שמישהו יפנה אלי שזה לגיטימי ורק אחר כך אתה מתחיל לשפוך את הבולשיט שלך. אים יש מישהו פה בפורום שעשה לינץ לשגיא זה בטוח אתה . אתה יודע מה אני מציע לך אל תפנה אלי יותר בחיים שלך המטרה שלך להוציא אותי הלא בסדר בעניין הזה משחק לי אותה מבין בסייקלים ומשחק לי אותה זה חבר שלי וזה חבר שלי תהיה פעם אחת בחיים שלך גבר ותפתח עמוד שדרה אולי זה אפילו יעזור לך להתפתח פיזית אז כמו שאמרתי אל תפנה אלי יותר בחיים שלך ונראה לי ששגיא יורד מהרשימה ומתחילה להתגבש בראשי המחשבה שמישהו היה כותב בשמו ונראה לי אני יודע מי זה .איך אתה אומר "כול כלב בא יומו"
אני מבקש שמי שלא קשור לענין שלא יתערב כי אף אחד לא יודע באמת מה יש לי נגד שגיא.

חשבתי איך לענות לך ובסופו של דבר אני אגיד לך כמה דברים ואחרי זה באמת שאני לא אפנה אלייך יותר אף פעם נודר לך.

א.משחק לי אותה מבין בסייקלים או לא מבין?אתה ראיתה אותי פעם אומר למישהו פה שאני מבין בסייקלים?שאני אבנה לו סייקל?רשמתי כמה הודעות על חומרים לא אמרתי כזה דבר אף פעם ותבקש מעלוש או מכל מנהל אחר או אפילו אתה בעצמך תעבור על ההודעות שלי ותיראה
ב.לינצ' בשגיא?נכון מאוד!אני עשיתי את הלינצ' הכי גדול איי פעם בשגיא.יודע למה?כי אני מעולם לא הכרתי את שגיא עד ifbb 2007 ששגיא היה שפוט של התחרויות של נאבא..עכשיו עליתי בifbb הווא רשם כרגיל "תחרות זולה בלה בלה" ואז פתח עלי את הג'ורע המסריחה שלו ולא רק אמר שניראתי חרא אלה ירד לפסים אישיים גם שאני מפגר ומסכן ובכלל לא הכרתי אותו!אז תהיה בטוח שאם יהיו בדיחות על שגיא בפורום אני אנהיג פה את החגיגה בזה אתה צודק.
ג.מי החברים שלי ומי לא חברים שלי זה לא אמור להיות בכלל העסק שלך..זה פורום חופשי בא לי לפרגן לעמית ולמאור וגם אם אני מוצץ להם זה לא אמור להיות העסק שלך ובכללי זה לא אמור לעצבן אותך בכלל...מה איכפת לך?זה קשור איתך?!
ד.יודע מה המטרה שלי בפורום הזה?סה"כ להעביר פה חלק מהזמן שלי ולהנות..לא להוציא אותך אידיוט בטח שלא אמרתי לך אני מכבד אותך ומעריך אותך ואם אתה לא זוכר...פירגנתי לך עוד הרבה לפני שנכנסתה לכאן לפורום.
ה.הקטע שרשמתה שאני פתחתי משתמשים כדי לרדת עליך?יודע מזה מראה?שאתה באמת תת רמה כי אני סה"כ פרגנתי גם לך!בזמן שאחרים רשמו שאתה לא הגעתה מוכן למר צפון ולמר ישראל אני זה שעמדתי ופרגנתי לך וכמו שאמרתי אם היה לי משהו רע נגדך?הייתי אומר לך בפנים בידיוק כמו שרשמתי לך את ההודעות שרשמתי ואני לא צריך אף אחד שיגן עלי או שיהיה הסנגור שלי.

אני יותר לעולם לא אפנה אלייך ולא תשמע ממני שום דבר שקשור איתך
מאחל לך רק בהצלחה בפיתוח גוף כי סה"כ זה הדבר האחרון שקשור אליך שיש לי הערכה אליו כל השאר?נמחק ונעלם.

לילה טוב
Pro_XXL_Universe מנותק  
ישן 15-05-09, 00:31   #26
hachem-01

הסמל האישי שלhachem-01

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
חשבתי איך לענות לך ובסופו של דבר אני אגיד לך כמה דברים ואחרי זה באמת שאני לא אפנה אלייך יותר אף פעם נודר לך.

א.משחק לי אותה מבין בסייקלים או לא מבין?אתה ראיתה אותי פעם אומר למישהו פה שאני מבין בסייקלים?שאני אבנה לו סייקל?רשמתי כמה הודעות על חומרים לא אמרתי כזה דבר אף פעם ותבקש מעלוש או מכל מנהל אחר או אפילו אתה בעצמך תעבור על ההודעות שלי ותיראה
ב.לינצ' בשגיא?נכון מאוד!אני עשיתי את הלינצ' הכי גדול איי פעם בשגיא.יודע למה?כי אני מעולם לא הכרתי את שגיא עד ifbb 2007 ששגיא היה שפוט של התחרויות של נאבא..עכשיו עליתי בifbb הווא רשם כרגיל "תחרות זולה בלה בלה" ואז פתח עלי את הג'ורע המסריחה שלו ולא רק אמר שניראתי חרא אלה ירד לפסים אישיים גם שאני מפגר ומסכן ובכלל לא הכרתי אותו!אז תהיה בטוח שאם יהיו בדיחות על שגיא בפורום אני אנהיג פה את החגיגה בזה אתה צודק.
ג.מי החברים שלי ומי לא חברים שלי זה לא אמור להיות בכלל העסק שלך..זה פורום חופשי בא לי לפרגן לעמית ולמאור וגם אם אני מוצץ להם זה לא אמור להיות העסק שלך ובכללי זה לא אמור לעצבן אותך בכלל...מה איכפת לך?זה קשור איתך?!
ד.יודע מה המטרה שלי בפורום הזה?סה"כ להעביר פה חלק מהזמן שלי ולהנות..לא להוציא אותך אידיוט בטח שלא אמרתי לך אני מכבד אותך ומעריך אותך ואם אתה לא זוכר...פירגנתי לך עוד הרבה לפני שנכנסתה לכאן לפורום.
ה.הקטע שרשמתה שאני פתחתי משתמשים כדי לרדת עליך?יודע מזה מראה?שאתה באמת תת רמה כי אני סה"כ פרגנתי גם לך!בזמן שאחרים רשמו שאתה לא הגעתה מוכן למר צפון ולמר ישראל אני זה שעמדתי ופרגנתי לך וכמו שאמרתי אם היה לי משהו רע נגדך?הייתי אומר לך בפנים בידיוק כמו שרשמתי לך את ההודעות שרשמתי ואני לא צריך אף אחד שיגן עלי או שיהיה הסנגור שלי.

אני יותר לעולם לא אפנה אלייך ולא תשמע ממני שום דבר שקשור איתך
מאחל לך רק בהצלחה בפיתוח גוף כי סה"כ זה הדבר האחרון שקשור אליך שיש לי הערכה אליו כל השאר?נמחק ונעלם.

לילה טוב
אתה קורא לי תת רמה מקובל ניראה אותך אומר לי את בפעם הבאה שנפגש .בפנים.
לילה טוב גם לך .
hachem-01 מנותק  
ישן 15-05-09, 00:34   #27
SiNa
Banned

למה אתם בכלל רבים לא הבנתי
*בגלל דברים כאלו עדיף לא לפרסם את הפנים בתמונות
SiNa מנותק  
ישן 15-05-09, 00:37   #28
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
אתה קורא לי תת רמה מקובל ניראה אותך אומר לי את בפעם הבאה שנפגש .
צר לי שקראתה רק את החלק האחרון בהודעה...תבין שאתה רב כאן ומאיים על בן אדם שסה"כ מעריך אותך.
ואני לא אגיד לך שום דבר בפעם הבאה שניפגש אם ניפגש כי אין לי מה לומר לך חוץ משתהיה בריא כמו שאני אומר לכל האנשים ששונאים אותי.
וגם אם הייתי מעורבב אם אנשים כמוך או חזק כמוך או מה שלא יהיה לא הייתי בחיים נוגע בך או מאיים עליך כי לדעתי לנסות לריב אם אנשים שקראתה לכם "אחי" זאת התנהגות של בן אדם צבוע.

בוא ננסח את זה ככה בגלל שאתה לא מוכן להקשיב ולדבר בהיגיון.פגעתי בך?אני מתנצל רק שתרגיש טוב ותפסיק להתעצבן כל הזמן.

משהו אחרון:

עוד משהו שאני אוסיף...האשם לא נעים לי שאתה מרגיש שאני מנסה להוציא אותך טיפש או אידיוט ולא נעים לי שיש בן אדם בפורום שרוכש אלי כלכך הרבה כעס ושינאה אז אני חותך מהפורום הזה והפעם באמת רק כדי לגרום לך להרגיש יותר טוב אני לא אחזור לכאן.

מקוה שאיכשהו זה יגרום לך לחשוב שאני לא בא נגדך בשום דרך.....

לילה טוב אחי

ו

נערך לאחרונה על ידי Pro_XXL_Universe, 15-05-09 בשעה 00:46.
Pro_XXL_Universe מנותק  
ישן 15-05-09, 00:38   #29
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sina צפה בהודעה
למה אתם בכלל רבים לא הבנתי
*בגלל דברים כאלו עדיף לא לפרסם את הפנים בתמונות
מה הקשר יא מסכן?לא לפרסם את הפנים בתמונה אני מכיר את האשם והוא מכיר אותי.
אף אחד לא רב סה"כ לא מסכימים על כמה דברים וחבל שזה נכנס למצב כזה.
אל תיתערב כמו שאמרו לך.
Pro_XXL_Universe מנותק  
ישן 15-05-09, 00:44   #30
orelllll
חבר פעיל

hachem-01

תגיד מה יש לך מגלעד אתה מדבר פה אם בנאדם שעזר למלא אנשים בפורום ובכלל גם לי אישית כל תגובה שלו אתה מחפש אותו
ומחפש רק לריב למה אתה יורד לרמות כאלה ?? אני לא מבין?!
orelllll מנותק  
ישן 15-05-09, 01:06   #31
TAMIRSUS
חבר פעיל

באמא שלי איייך אני אוהב את הדיבור של האשם אין דברי םכאלהלהה
ישן 15-05-09, 01:14   #32
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tamirsus צפה בהודעה
באמא שלי איייך אני אוהב את הדיבור של האשם אין דברי םכאלהלהה
מה הקטע שלך בלחמם?
באמת שאבין את העיניין.....מה נותן לך לחמם תאווירה יא ילד???

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק  
ישן 15-05-09, 02:14   #33
hachem-01

הסמל האישי שלhachem-01

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
מה הקטע שלך בלחמם?
באמת שאבין את העיניין.....מה נותן לך לחמם תאווירה יא ילד???
עדיין בפיטנס קרנף?
hachem-01 מנותק  
ישן 15-05-09, 02:15   #34
hypertrophy

הסמל האישי שלhypertrophy

ציטוט:
עדיין בפיטנס קרנף?
אכן כן...איפה אתה היום?

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
hypertrophy מנותק  
ישן 15-05-09, 02:30   #35
hachem-01

הסמל האישי שלhachem-01

[quote=hypertrophy;830090]אכן כן...איפה אתה היום?[/QUOT
באיזה קאנטרי אבל בקרוב ברמת גן בטרגת (target(
תגיד שואלים עלי בפיטנס כי נעלמתי פתאום?
hachem-01 מנותק  
ישן 15-05-09, 03:05   #36
hypertrophy

הסמל האישי שלhypertrophy

[quote=hachem-01;830098]
ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
אכן כן...איפה אתה היום?[/QUOT
באיזה קאנטרי אבל בקרוב ברמת גן בטרגת (target(
תגיד שואלים עלי בפיטנס כי נעלמתי פתאום?
שאלו בהתחלה....כשהתחלתי לקשר 1+1 הבנתי במי מדובר [אחרי שהמתחזה ההוא בפורום שם סירטון שלך ]
הבנתי שהיה קטע עם איזו אבקת חלבון שם לא?

hypertrophy מנותק  
ישן 15-05-09, 04:02   #37
Pro_Evolution_Soccer
חבר פעיל

האשם אחי היקר.. עושה רושם שאתה צריך להוריד קצת תמינונים של הטסט..! מזה כל העצבים האלה.
אפשר לסגור את זה בבוררות להושיב את שתיכם על שולחן לשמוע את 2 הצדדים ולקנוס תצד הבעיתי בדלי חלבון למשך שנתיים ;]. סתם חברים אתם בחורים בוגרים ורציניים לא צריך להגיע למצבים כאלה..
Pro_Evolution_Soccer מנותק  
ישן 15-05-09, 04:59   #38
עלוש
Don Ali

הסמל האישי שלעלוש

עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .

אני נועל פה.
המשך שינה נעימה למי שמצליח לישון