|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() זה רק אני הוא שהגוף שלא ממש לא אסטטי ונקי לעיין?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() התקיימו רק ה Nabba Usa Nats לא מזמן. צר לי להיות כל כך החלטי אבל הבחור כאן, למרות שיש לו עור ממש דק, ורידים טובים וצורה מעולה ליד ולכתף - אף פעם אפילו לא יכול להשתוות אליהם. אז אין מה לדבר על תואר נאבה העולמי.
גיל 24 הוא גיל צעיר אכן, אבל יש עוד המון שיפורים לעשות בשביל להתחרות ברמות גבוהות ולהפוך את זה למקצוע. חוצמזה, רק מילים טובות על התמונות כי ברמה שלנו בארץ הוא אחד המובילים והרציניים .
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
כל אבל כל הPROS עם חומרים, אז מה הקשר?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() יש לו אמות מפחידות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() 24?? מדהים.
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() חבל"ז!!!
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו זה אותו אחד שמופיע בחלק מהתמונות של מר צפון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() חיה רעה !
![]() צריך לעבוד יותר על חזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() עצוםם ענקק אין הערות בכלל הוא פשוט סוס ענק
![]() |
#53 |
חבר חדש-אזהרה 1
|
![]() חברים, תנסו פעם לעשות פוזות כמו שהוא עושה בתמונות ותראו שאפילו בראד פיט יהפוך למכעור. אני צילמתי את התמונות האילו והן ממש לא משקפות את המציאות. הוא פשוט מדהים. תבינו הוא רק 24 ותראו איך הוא נראה. בעוד כמה שנים הוא יהיה סופני. הוא הגיע לרמה כזאת בזכות התמדה טוטלית. הבן אדם אוכל 450 גרם חלבון ביום ו300-400 גרם פחמימות. האימונים שלו קטלניים ומסתיימים אם 45 דקות אליפטי. אם תתעניינו אפשר ללמוד ממנו המון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה אליפטי ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() סוס לא נורמלי !אני מבסוט ממנו בכל דבר.. לא חושב שהחזה לא מפותי הכל סוס !
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה בכלל לא רלוונטי למשתמשי הפורום כאן.
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובהודעה שלו הוא ניסה בסה"כ להראות את כמות ההשקעה של הבנאדם (אולי כדוגמא) אבל לא כהנחיות ספיציפיות. |
|
![]() |
![]() |