|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה לחיצת כתפיים בדאמבלים
ומרגיש חזק את היד אחורית ולא את כתף בכלל מזה אומר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תראה היד האחרוית עובדת הרבה בתרגיל הזה, אבל תבדוק אם אתה עושה את התרגיל טוב, לחיצות כתפיים למינהם הם דווקא תרגילים מאוד מורכבים לכתף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ואללה אחי אני חושב שאני עושה טוב
שם את הדאמבל מקו האוזניים ומעלה למעלה עד להיתנגשות הדאמבלים ומנסה לכוון שיהיו ישרים כל התנועה.ץ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() לגיטימי לחלוטין שתרגיש את היד האחורית עובדת.
זה לא אומר שהכתף לא עובדת, שתיהן עובדות וזה בסדר גמור. הרגשה, פאמפ וכו' הם לא פרמטר לאימון מוצלח/ביצוע נכון של תרגיל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כנראה שזה אומר שהיד אחורית שלך חלשה ביחס לכתף ולכן אתה מרגיש אותה בתרגילי כתפיים זה אמור להשתפר עם הזמן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() תנסה גם מיליטרי פרס , אולי שמה תרגיש תכתף יותר טוב,(אישית אני מרגיש תכתף רק במיליטרי)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כדי לי להחליף את הלחיצת כתפיים בינתיים בהנפה לפנים עד שהיד אחוורית שלי תיתחזק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() ממש ממש לא.
תמשיך כרגיל וגם הכתף וגם היד האחורית יתחזקו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי הבעיה היא אם אני עושה לחיצת כתפיים שהיד האחורית עובדת לי חזק וגם בלחיצות חזה ואני עושה בנוסף 3 סטים ליד אחורית זה לא יהיה יותר מידי ליד אחורית?
אני מעדיף לעשות הנפה לפנים שאני מרגיש בו את הכתף הקידמית וככה אני מחזק גם את הכתף הקידמית וגם את היד אחורית עם הסטים שלה אם אני יעשה לחיצת כתפיים אני בעצם עובד בעיקר על היד אחורית |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() ^
אם אתה מרגיש שזה יותר מידי (משמע - אתה לא עולה במשקלים בלחיצות חזה/כתפיים) אז אפשר בהחלט לשקול לצמצם את כמות הסטים ליד אחורית/להוריד עצימות ביד אחורית |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני ינסה להוריד לפחות מ3 סטים
ניראה אם יהיה תודה אחי! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() מה תוכנית האימונים שלך?
יכול להיות שאתה עושה סטים מיותרים לחזה/כתפיים. חוצמזה, אתה אוכל כמו שצריך? ישן טוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני משתדל לעלות מסה נקייה בגלל זה אני לא יודע אם אני אמור לעלות בין אימון לאימון במישקלים או שזה בגלל האוכל או בגלל התכנית.
עד עכשיו הייתי עושה בנצ' פרס 4x6-8 שיפוע עליון 3x8-10 ולפעמים מוסיף 12 סטים של פרפר בטווח 12 חזרות הנפה לפנים 3x8-10 הנפה לצדדים 3x10-15 לחיצת צרפתית 3x8-10 אני רוצה לשנות את התרגילי חזה לנפח יותר גדול בחינת הטווחי חזרות והסטים |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() קודם כל אוכל זה מרכיב חשוב, אם אתה לא אוכל מספיק - אתה לא גדל. וגם יהיה לך קשה יותר להתחזק.
בקשר לתוכנית, אתה יכול בכיף להשמיט את הפרפר וההנפות לפנים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שתגיד לי שהכתף עובדת בלחיצות חזה
אבל אני לא מרגיש אותם בכלל בלחיצות חזה!! אני מרגיש יותר את היד האחורית וקצת את החזה וגם אם הם עובדות, הם לא עובדות לגירוי מקסימלי לכתף בגלל זה הוספתי את ההנפה.. תודה על העזרה אחי |
![]() |
![]() |