|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
![]() http://img87.imageshack.us/img87/874...picture129.jpg ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא העצם עצמה זה שומן/מסת שריר ליד .
זה מין הסתם גדל וגדל אני דיברתי על העצם עצמה ועוד אני זה שמדבר שטויות? וגם אם אני טועה מה שלא נראה לי כבר אמרתי שאני לא**בטוח**.
![]() נערך לאחרונה על ידי DanielP, 03-05-09 בשעה 20:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Gay lord
|
![]() ג'אי נראה מעולה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() רוני נראה ממש גרוע.
הוא באמת מתכוון להתחרות?
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() חחח וואי אחי... סבבה אתה צודק.
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() למען האמת, ואחרי הסתכלות נוספת, אני מאוכזב מפיל. ציפיתי ממנו לשיפור גדול השנה ולמעשה הוא אפילו טיפה ירד לעומת האוף סיזן בשנה שעברה. לדעתי יש שיפור מסויים בגב אבל עדיין הMM המטורף שלו לא בא לידי ביטוי בתמונות האלה.
2008 ![]() 2009 ![]() אמנם זוויות שונות וזה משחק תפקיד אבל עדיין רואים שאין שיפור ולצערי אולי יש גם ירידה. כנראה שבסופו של דבר הFST 7 יותר הזיק מאשר תרם להתפתחות שלו השנה (אולי הוא לא מסוג האנשים שמתאימים לתוכנית כזאת). הוא טוען שהתוכנית הזאת שיפרה אותו, אני לא רואה שום שיפור להפך. לדעתי שנה הבאה הוא חייב לחזור לתוכנית בסיסית יותר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
משתמש פעיל
|
![]() [quote=TheGift;823031]2008
![]() 2009 ![]() בונא איזה הבדלים חבל"ז שנה שעברה הוא היה נראה הרבה יותר טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע את הסיבה אבל אני יכול לשער.
דבר ראשון הוא עבד השנה בfst -7 (פתחתי על זה תרד'), תוכנית שגם קאלטר עובד איתה ודווקא אצלו רואים טיפה שיפור בעיקר בידיים. רק מה, ההבדל ביניהם הוא שג'יי מתאמן כבר אלוהים יודע כמה זמן ופיל התחיל להתאמן ב-2003! אמנם קטונתי להעביר ביקורת שכן מאמנים אותו אנשים מוכשרים ומהטובים בעולם ככול הנראה, אבל התמונות לא משקרות. הוא ירד! וזה רק מוכיח שגם ברמות האלה יש חשיבות עליונה לתוכנית אימונים ובייחוד ברמות האלה. תראו לדוגמה את השינוי העצום שקאיי גרין עשה בשנתיים האחרונות, או את השינוי של טוני פרימן. אני מאד מאד מאוכזב מפיל הית' כי ציפיתי ממנו להמון. שנה שעברה באולימפיה הראשונה שלו הוא היה לא פחות טוב מדקסטר שלקח וכאחד שרק נמצא בהתחלה ציפיתי ממנו להתקדמות מטאורית השנה בנוסח קאיי גרין. בקיצור - א-כ-ז-ב-ה! אגב, דקסטר לאט-לאט מצמצם פערים מבחינת מסה ועדיין שומר על האסטטיקה הנדירה שלו ככה שכפי שזה נראה כרגע הוא ייקח פעם שנייה ברציפות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא לשכוח שדקסטר כבר לא כל כך צעיר לבודיבילדר , בן 39 הבחור.
![]() |
#52 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() לא חושב שאפשר לשפוט התקדמות או ירידה לפי תמונות אוף סיזן, תראה אותו בתחרות ואז תגיד אם הוא שיפר או ירד.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כולה תמונות גסט פוזינג, ואנשים כבר מתחילים לזיין בשכל, מאוכזב וכול החרטה הזה, על הבמה הכל הכל יהיה אחרת לגמרי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() מאוד התרשמתי מההמסטרינג של הית, רגליים של קאי והשיפור בגב של דקסטר, אבל לא לשכוח דבר אחד אי אפשר לדעת כמה כל אחד מהם יאבד עד לבמה
![]() |
#55 |
Gay lord
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() לפי איך שפיל נראה בסירטון שלו עם ג'אי ניתן לראות בבירור שיפור גדול ככה שאולי התמונות לא משקפות משום מה, אבל עד שהם יעמדו על הבמה לא הייתי ממהר לשפוט...
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יכול לראות את רוני ככה!
למה הוא מטומטם? למה לא לפרוש בכבוד? לפרוש בשיא? עזבו את הכסף שזה נותן כל הגסט פוזינג הזה, מה אם כל הכבוד שהוא בנה לעצמו? לעלות ככה לבמה פשוט מוריד ממנו |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() הכסף זה לא מה שמושך אותו להתחרות שוב - תהיה בטוח שלא חסר לו כלום.