|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לאחרונה כאשר אני מבצע את התרגיל, אני מרגיש בשריר הבא :
(סימנתי בנקודה אדומה \ לבנה) ![]() ![]() מעין דקירה בשריר, וזה מפריע לי לבצע את התרגיל. זה לא היה לפני..זה כואב רק בצד ימין ואך ורק בתרגיל הזה!! בהתחלה המאמן אמר לי שאולי זה כי אני מכווץ את הכפתיים ואז אני נותן לטרפזים עבודה כפולה, במקום להוציא את החזה החוצה . תיקנתי את זה ועדיין ישנן דקירות כואבות. חשבתי להפסיק את התרגיל לקצת זמן אולי מתוח לי שם איזה שריר או משהו כזה, מה דעתכם בעיניין? האם זה בעייה בטכניקה או באמת משהו מתוח \ תפוס לי שם ? ומישהו יכול להגיד לי בדיוק את הרוחב שצריך לתפוס במוט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() תצמיד מרפקים לגוף,תאחוז את המוט ואז תרחיק ממש טיפה את המרפקים מצידי הגוף,זה בדיוק רוחב האחיזה(לפחות בשבילי זו האחיזה הכי נוחה,מרגיש ממש את ההגב).
בנוגע לדקירות: א.אתה לא מתחמם כמו שצריך,תעשה איזה סט או 2 של מתח לפני הבנט אובר ובנוסף למתח תעשה סט של 12 חזרות מוט ריק לחימום. ב.טכניקה לא נוחה ג.גב לא ישר תנסה לכופף טיפה את הברכיים בבנט אובר ותשתדל לשמור על גב ישר(תעזר בישבן),ואם עדיין כואב לך גם כשאתה לא מבצע את התרגיל הייתי ממליץ ללכת לרופא |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אגב,בתרגיל תסתכל עם הראש קדימה ולא כלפי מטה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לגביי האחיזה אני אקפיד יותר בפעם הבאה כמו שאמרת.
א. אני מקדיש לפני כל אימון 5-7 דקות למתיחות וחימום לכל השרירים + אני עושה 4 סטים של מתח עם משקל, הבנט אובר זה התרגיל השני בתוכנית. ב. יכול להיות, בגלל זה שאלתי .. ג. ישר ואפילו חזה בולט החוצה..שכנראה פה הבעייה..כי הטרפזים שלי מתכווצים וכתוצאה מזה כואב לי. וראש תמיד ישר..לא למעלה לא למטה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() יכול להיות אתה יותר מדי מעמיס עם המתח,מספיק 3 סטים של מתח ללא משקל(10 חזרות) ואז עוד 2 סטים בבנט אובר חימום,אחד מוט ריק והשני עם טיפה משקל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ידעתי שזה לא רק אני. בכל מקרה זה קורה גם לי. תוריד משקל ותעבוד יותר לאט, אם זה ממשיך תפסיק לעשות את התרגיל לזמן מסויים ותחזור עוד חודש.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואז כולה מוסיף עוד 5 קילו עליי, אני לא ממש טוב במתח, במיוחד רחב..לאט לאט.. בבנט אובר אני יעשה חימום פעם הבאה, בכל מקרה זה פחות קשור כרגע למשקל.. כי אני יכול לשים משקולת של 2 קילו כל צד ועדיין יכאב לי. טכניקה כל המאמנים אומרים לי שבסדר, אולי יש לי שם באמת משהו תפוס \ מתוח. אני אנוח מהתרגיל הזה לכמה אימונים לראות מה קורה. |
|
![]() |
![]() |