|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי אז אני נוסע מיום רביעי הבא לסוף שבוע וחשבתי לעשות ראשון שני שלישי abc
לכל אחלה שתכף יגידו שלא יקרה כלום אם אני יקח חופש לשבוע \, אז לקחתי כבר לפני שבועיים ומבחינה פסיכולוגית אני רוצה לשקט הנפשי שלי לדעת שלא פיספסתי השבוע אז איזה חלוקה מתאימה לa יום ראשון b יום שני וc יום שלישי וכמה סטים אתה ממליצים לכל שריר? תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס
|
![]() מה אתה רוצה אחי יש לך כמעט שבוע שלם להתאמן מה הבעיה?
רוצה תעשה ab ותחלק את זה לשלושה שרירים כל אימון או שתעשה abc a-חזה ויד קידמית b-גב כתפיים c-רגליים ויד אחורית אני אישית הייתי ממליץ לך ללכת ב-a על חזה+גב זה הדבר! תהנה בסופ"ש ותדאג לזה שתבוא מנופח,שבוע טוב!
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני נוסע רביעי על הבוקר ב6 אני לא יכל להאתמן ברביעי אז זה יוצא לא טוב בab
abc רצוף זה בסדר יענו ראשון שני שלישי ואם כן כמה סטים לכל שריר? תודה שיהיה שבוע טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה הולך לפי ה-abc אז תעשה לכל שריר גדול 4 תרגילים +4 סטים של 9-10 חזרות בכל תרגיל ולתעשה 4 תרגילים בשריר קטן ותבחר כמו סטים לכל תרגיל שתתאים לך בין 3-4 סטים בכל תרגיל עדיף שלוש לדעתי,בהצלחה.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי והחלוקה הזאת שכתבת עדיפה לABC יום אחרי יום?
a-חזה ויד קידמית b-גב כתפיים c-רגליים ויד אחורית איך התנגשויות או משהו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בטח שיש התנגשויות והכל ועד שהשרירים שלך יתאוששו מהאימון הקודם יהיו להם עוד כמה בדרך אבל רצית לעשות abc אז אין לך ברירה אתה חייב לעשות רצוף כי אתה נוסע ברביעי,אני עדיין הייתי הולך עם ab למשל ביום ראשון a ובשלישי b ואז ברביעי חופש מסתדר לי הרבה יותר טוב במקום שלוש ימים ברציפות לרוץ למכון סחוט,אבל תעשה מה שנוח לך.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא עדיף לעשות כבר אז לעשות
יום ראשון חזה , יד אחורית יום שני גב יד קידמית יום שלישי רגליים כתפיים ואז יהיו פחות התנגשויות? אשמח לעוד חוות דעת וסליחה על החפירות.. |
![]() |
![]() |