|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#42 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה יודע כמה השקעה הבן אדם הזה נתן??אני מכיר את אליאב כמו בן משפחה שלי ואני יכול להבטיח לך שהוא לא מנסה לעשות תחרויות אם אנשים הוא פשוט קצת מתלהב מהתוצאה שהוא הגיע אליה אז מה קרה?אתה מקנא ? לאור החוקית החדשים בפורום בוא נסכם ככה שאם אין למישהו משהו טוב לגיד שישב בשקט ![]() |
|
![]() |
![]() |
#43 |
מושעה
|
![]() שור!
|
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט לא יאומן...
ואללה נדיר אתה אליאב! |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני חייב להוסיף עוד תגובה אחי !! ממש התלהבתי ממך כל הכבוד
|
![]() |
![]() |
#46 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() חיה אחי! אתה על הדרך המלך!
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מצויין אחי ממש יפה
מסה מכובדת מאוד.
#49 |
חבר פעיל
|
![]() וווואוווווו פאקקקקק
אחי אתה ע צ ו ם!! אין דברים כאלה...בטח שלא בגיל שלך! התלהבתי ממש מהחזה (עליון מטורף) אבל הכל מצויין ולא חסר כלום. בהצלחה בהמשך...
#50 |
חבר מתחיל
|
![]() אחי איפה אתה חיי ? אתה רוצה גוף כמו של בטיסטה את חייב לעבוד לפחוץ 10 שנים אבל בנתיים
נראה לי סבבה גוף בסדר קח דברים פרופרציה |
![]() |
![]() |
#51 |
Banned
|
![]() אליאב תעשה את זה:
הולכים ללוח בקרה -->Reginoal And Language Options -->חוצץ 2 למעלה לסמן את 2 הווים למטה -->חוצץ 3 (ADVANCED) לשנות ל HEBREW בראשון --> ובחצוץ הראשון למעלה לשנות לHEBREW לאחר מכן לעשות APPLY ולאשר לעשות OK תעשו ריסט והכל יסתדר |
![]() |
![]() |
#52 |
מושעה
|
![]() פשש סוסון!!
נירא חבל על הזמן ובמיוחד לגיל שלך. תעלה בבקשה עוד תמונות ועל תידאג אתה לא קטן. |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ב) מה הקשר מקנא? תאמין לי שזו לא המטרה שלי אוקיי ? אולי שלך שייתץלבה חופשי אחי מגיע לו.. אבל לא ככה.. זו כבר התנשאות יש הבדל בין התנשאות להתלהבות.. אבל בכיף אחי , שיהיה לו במזל טוב ראיתי תתוצאות שלו מהפעם הקודמת ראית שרשמתי , שהוא היה מפוצץ בנוזליםפ ועכשיו תראה איך הוא נראה אני מפרגן בכיף, אבל לא להתנשאות יותר מדי ג) ולאור החוקיות החדשה מהש לא יהיה , אסור לקבל גם הערות שליליות? |
|
![]() |
![]() |
#54 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() וגם הצהירו שאם אין משהו טוב להגיד אז לשמור את זה לאיי סי קיו או למסנג'ר כי בגדול זה גם מוריד מרמת הפורום |
|
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סבבה הוא ענקי יש לו גוף יפה אחלה מאסה ואפילו מעוהל לגיל שלו אבל להגיד כן אני הכי ענקפה מה אתה מדבר יאש חיף אחד אני פי 10000 יותר גדול ממך.. בהססדר כל הכבוד לךא בל למה לדבר ככה.. ואחרי זה אנשים באים ומבקשים סליחה.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#56 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]() כולם פה רגשנים, התוצאות מדברות בעד עצמן מי שמפקפק בכם, זה רק צריך להחמיא, לא צריך להתרגש מכל פיפס קטן שמישהו עושה... והערות שליליות פה, הם בהחלט לא במכום, לפחות לא בפוסט הזה שאליאב פתח, הוא נראה מצויין, ו night wolf אחי, אני אישית בעד לתת דעה לאנשים, גם אם היא שלילית וגם אם היא חיובית, ביקורתיות במידה מסוימת היא דבר חיוני.
![]() |
#58 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() even a leg workout can give ya some pump in your upper body.
But you look tremendous
#59 |
חבר פעיל
|
![]() Aliav You Have A Great Musleas
But Batista Sucks! |
![]() |
![]() |
#60 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|