|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() חזרתי להתאמן לפני חודש+- ואלו הן התוצאות בעזרת קריאטין מונו..
מצטער על איכות התמונות שכחתי לשנות את האיכות לפני הצילום. צולם עכשיו, לא לאחר אימון. ![]() ![]() ![]() ובמצב רפוי ![]() זהו.. אממ נתונים, אין לי להביא לכם כי הם לא יהיו מדויקים.. צפייה נעימה =] אם יש לכם פידבקים אני אשמח לשמוע... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() סוס אחי
יש נתונים מלפני שנה? ויחסית לשנה בלי אימון, רואים שלא טחנת ג'אנק וכאלה ![]() תמשיך ככה אחי, תחזור לאימונים כמו שצריך אין כמו ההרגשה אחרי אימון טוב d: (בעצם יש, אבל לא הרבה d ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואממ נתונים מלפני שנה.. יש לי פה אשכול שפתחתי כשהצטרפתי ושמתי תמונות מלפני שנה.. בשנה הזאת ירדתי המון.. ובחודש+ האחרון הצלחתי להעלות המון!! ולעלות נקי כמעט בצורה מושלמת.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לחזרה של חודש נראה לא רע בכלל..
תמשיך ככה אחי שיהיה בהצלחה.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נראה טוב אחי .. בהצלחה בהמשך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() נראה ממש טוב אחי
היד קדמית ואחורית שלך נראים טובים בכמה בערך גדלת ביד .? ובכמה זמן ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
נכנסתי לחדר כושר במשקל 50 קילו גובה 1.70 בערך. בשנה הראשונה עליתי עשר קילו. בשנה השניה עליתי עוד חמש שש קילו. [בשנה השנייה היה שינוי ממש רציני וגדול] הגעתי להיקף יד של 40+ ס"מ אחר כך התגייסתי, הייתי לוחם שנה ככה שלא יצא לי בכלל להתאמן אז ירדתי המון. ועכשיו [לפני חודש] חזרתי להתאמן ולהשקיע, עליתי איזה חמש קילו.. וחזרתי לעצמי.. תחפש אשכול קודם שלי, שמתי שם תמונה של לפני ואחרי. בהפרש של שנה וחצי שנתיים בערך.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזה שינוי אדיר ! ממש כל הכבוד לך .. אז איזה תרגילים עשית אז באותה תקופה שהיה לך את השינוי הזה שהתאמנת לפני הגיוס איך עבדת על היד ועל החזה ? איזה תרגילים .. כמה חזרות וכו'? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עכשיו, לפי מה שאני קורא בזמן האחרון הצורה שבה עבדתי בשנתיים לפני הגיוס שהובילו אותי לשינוי הזה, היא לא מספיק טובה. זאת אומרת שיכולתי להגיע לתוצאות טובות יותר. אז אני לא יודע אם אני ממליץ על הצורה שבה עבדתי.. בכל מקרה, הייתי עובד קבוע - יום כן יום לא. כל אימון הייתי עובד על כל הגוף. 10*4 בכל התרגילים פרט לבטן שהייתי מגוון. זהו בגדול, אני מאמין שזה לא משנה ממש איך אתה עובד ומתי. העיקר שתרגיש שהגוף שלך עובד בצורה עקבית וחזק, האימון מעייף אותך ואתה אוכל טוב! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() רגע אז באותה תקופה היית עושה את כל התרגילים 10*4
ואתה אומר שזה לא מספיק טוב אז איך אתה עובד עכשיו למשל ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תקרא מאמרים תנסה להבין משם משהו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() זאת הבעיה שקראתי וראיתי כ'כ הרבה דברים ורעיונות והצעות ומה לא ..
וגמני עד לא מזמן הייתי עושה את כל התרגילים 10*3 ועכשיו עברתי לתוכנית ss שיש בה דדליפט סקוואט וכאלה .. ואני לא יודע עדיין איך היא אני מפחד לבזבז איתה זמן סתם האמת \= |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() פשש יפה אחי, בהצלחה !! ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |