|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() גם בלי קשר למערכת העצבים. אתה לא יכול להיות גם wl וגם אצן מרתון מהסיבה הפשוטה שלא תוכל להתאושש מהאימונים. חוץ מזה שלא תוכל להיות עם מסת שריר אופטימלית בשביל הקטגוריית משקל שלך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() אחלה מאמר, נהנתי לקרוא, חידש לי הרבה..
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בכל מקרה יופי שמישהו מעלה את התודעה שה מפתחי הגוף בארץ.. מי יתן ותפסיקו לעשות 30 סטים כל אימון.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() זה ידוע הרבה זמן שיש קשר בעייתי בין אירובי לאנאירובי, הבעיה היא שלא ידעו להסביר למה - כמו שמצויין במאמר, התצפיות האלה הן ישנות. המטרה היתה להסביר את התופעה ועל בסיס ההבנה להסיק מה כדאי לעשות ומה לא. עד כמה שידוע לי, אין בכלל (או כמעט בכלל) אתרים שדנו בזה ברמה הזו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה נכון אם נגדיר את ampk כקטבולי ו - mtor כאנאבולי מבחינת מאפיינים מטבוליים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() אפשר להגיד את זה בזהירות, כן. הרי לampk יש תפקיד כמעודד יצירה של חלבונים שקשורים בהפקת אנרגיה אירובית וכו', אבל בעקרון כן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אחלה מאמר אגב.
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() מאמר מעולה ומעניין מאוד
תודה משה |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() זה תלוי בעצימות ובנפח של הריצות. 3 ריצות של 4 ק"מ זה לא המון, אבל זה תלוי עד כמה אתה בכושר וכמה אתה מתאמץ. בגדול, הייתי אומר שזה עושה יותר טוב מרע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() אז בעצם, בחיטוב עדיף שלא לעשות אירובי על מנת לא לאבד מסת שריר, אלא רק להיות במאזן קלורי שלילי?
מעניין |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() משה\אלפי יש לי שאלה.
לפי מה שהבנתי במאמר כאשר אני מבצע אירובי אני פוגע באנאירובי בגלל שזה שתי פעולות שונות. סתם לדוגמא אני בתוקפת חיטוב. אני בגירעון שלילי. אני יורד במשקל\שומן לא בגלל שאני עושה אירובי אלא בגלל שאני בגירעון. אז למה בכלל לעשות אירובי אם בכל מיקרה זה רק יכול לפגוע ואני יכול לקבל את אותן התוצאות בלי אירובי? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
האירובי רק כלי עזר שיכול לעזור לך לרדת יותר מהר.. כל עוד אתה בגירעון קלורי אתה תירד במשקל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() קודם כל אירובי זה בריא. גם לאנאירובי יש השפעות חיוביות על הבריאות, אבל יש השפעות שיותר ייחודיות לאירובי (כמו למשל שיפור יכולות קוגניטיביות אגב). דבר שני, אירובי יכול לעזור בחיטוב בניוד שומן עיקש - יותר רלונטי לשלבי החיטוב המתקדמים. כל עוד לא מגזימים עם האירובי, אפשר להפיק ממנו תועלת. גם במסה האירובי יכול לעזור - בכך שהוא משפר רגישות לאינסולין. הנקודה לא היתה שאנשים יפסיקו לעשות אירובי, אלא שיבינו שלרוץ 3-4 פעמים בשבוע 10 ק"מ נגיד, בהחלט עשוי להפריע להם להתפתח במישור הכח והמסה. לרוץ 20 דקות 3 פעמים בשבוע בקצב מתון לא יזיק לאף אחד, להיפך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |