|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אתה לא תמצא בן אדם עם דדליפט 200 וידיים קטנות, אבל אתה כן תמצא מישהו עם דדליפט ששווה להיקף יד שלו.
![]() |
![]() |
#22 |
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
כללי:: שרגא, כהן שרגא
עוסק ב:: מנקה בחדר כושר...
חדר כושר: אקסטרה ג'ים
|
![]() ציטוט:
מובן לי הפן הפסיכולוגי כאן, אבל משום מה תוכניות כאלו קיבלו תמיכה רשמית ברחבי ישראל! אני לא מתכוון להאשים גורם ספציפי, וינגייט לדוגמה, אבל הרשמיות הופכת את זה לנכון כביכול.
שיאים: bench press: 23kg RM5 squat:69.25mg *RM0.5 deadlift: 76.4g RM5 *חצי ירידה ![]() משקל בבוקר: 106 ק"ג משקל לאחר פיפי: 103.4 ק"ג משקל לאחר קקי: 92.7 ק"ג משקל לאחר ארוחת בוקר: 112 ק"ג *מתעדכן לאחר כל ביקור בשירותים. לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() המטרה של הפוסט הזה זה לפתוח קצת לאנשים את העיניים
אני לא אומר שווליום גבוה לא עובד אני אומר שווליום נמוך היה עובד על הרבה יותר מתאמנים בזמן שווליום גבוהה עובד בשביל אחוז קטן ולמרות זאת רוב המתאמנים על ווליום גבוה אם יותר היה = יותר טוב, חדרי הכושר לא היו מלאים בשחיפים עם בנץ 60
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() 60 זה בנץ' חזק אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]()
שיאים: bench press: 23kg RM5 squat:69.25mg *RM0.5 deadlift: 76.4g RM5 *חצי ירידה ![]() משקל בבוקר: 106 ק"ג משקל לאחר פיפי: 103.4 ק"ג משקל לאחר קקי: 92.7 ק"ג משקל לאחר ארוחת בוקר: 112 ק"ג *מתעדכן לאחר כל ביקור בשירותים. לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() שתי התוכניות טובות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
זה לא קשור גם בן אדם שיש לו מסה נמוכה יכול להרחם משקלים טובים , אבל זאת לא הנקודה...ה קטע יש אנשים שיעבוד עלים יותר טוב פחות סטים יותר עומס או להיפך אי אפשר להביא מישהו שעושה לפי שיטה מסוימת ולהגיד הנה אנחנו צודקים אתם טועים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() חזרנו לחרא הזה ? כאילו יש פה גולשים שמתעקשים לאכול סטירה מאיברי הרבייה שלי
מאט הוא פאוורליפטר ,ומתאמן כמו שפאוורליפטר צריך ,אתם לא תמצאו אף מפתח גוף שמתאמן ככה ,אפילו לא מתאמני hit שמצמצמים סטים מבחינת סטים של עבודה ,גם הם עובדים בעבודה מבודדת שלא תמצא חן בעיינכם תוציאו את הראש מהחול ותבינו שיש איזה מיליון שיטות אימון וכמעט לכולן יש קבלות מסויימות בשטח ,ותפנימו שהעולם לא סובב רק סביב התחום שמעניין אותכם באימוני כוח.
![]() |
#35 |
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() לא אבל הייתי שם כמה פעמים וריאתי אותו אחי יש פה אחד אצלי במכון שעולה שנה הבאה לבמה אלי אבו חגל משהו מכיר ? אתה לא מאמין איזה קרנף הוא מתכנן לעלות ל 120 קילו
נערך לאחרונה על ידי hanna666, 23-02-09 בשעה 21:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#37 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#38 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() גם כשהייתי 85 קילו בתור ילד בן 17 תוכניות כאלו עבדו בשבילי...הפקטור הנוסף לא שינה את האימונים שלי בשיט.
![]() |
#39 | |
|
![]() ציטוט:
וליותר אנשים, בטח ובטח ברמה של פותחי הפוסטים פה בפורום, תתאים תוכנית בתדירות גבוהה שתאפשר להם להתקדם מאימון לאימון באופן קונססיטנטי.
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |