|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() יש לי כפפות שכמעט ואין מצב שהם מקצועיות הם זולות ועכשיו גם קרועות .. כל זה לא מפריע לי אלה אם תגידו לי שיש עם זה בעיה , זה מפריע באימוניי משקולות (במיוחד עם מוט W)?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא הבנתי כל כך מה אתה שואל
למה לשים כפפות בכלל?
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() לא , השאלה אם יש איזה בעייה ואני לא יודע שאסור/מפריע להיות עם כפפות לא מקצועיות וקרועות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה עניין פרטי שלך איך שנוח לך, אתה גם יכול להתאמן בלי כפפות בכלל...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() אולי בגלל יבלות
![]() לי נוצרות יבלות מהמשקולות ... במיוחד מהבנצ' פרס משום מה ... לכן אני משתמש בכפפות . אמנם קרועות אבל למי איכפת ..
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() יופי חבל על הכסף
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחח לי זה גם עושה עור קשה אבל הריח של הכפפות אחרי כמה שבועות
מטורףףףףףףף אז אני מעדיף את היבלות האלה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בגדול אם כבר כפפות אז תשתמש בכפפות שהחיכוך שלהם עם ברזל הוא חזק וטוב ולא מחליק כמו עם כפפות מצמר שהחיכוך שלהם עלוב כי בתרגילים מסויימים שיש בהם סיבוב קטן של המשקולת למשל בתרגיל שאת מקופף את מפרק היד כדי לעבוד על האמות אז המשקולת טיפ טיפה מסתובבת וזה לא נוח
|
![]() |
![]() |