|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שיחקתי כדורסל החוץ ליד הבית והייתי איזה שבועיים עם קביים וזה עכשיו כאילו יש לי מין דבר כזה קוראים לזה aircast אני יכול עם זה לדרוך על הרגל והכל הישתפר וזה זה עוזר שלא יכאב כשאני קופץ והכל... אז עכשיו פתאום התחיל לכאוב לי מתחת לברך כזה... ותכננתי שבוע הבא לחזור להיתאמן אבל אני מפחד שזה יכאב מוות אז רציתי לדעת אם מישהו מבין ויודע מה לעשות...
היתי אצל אורטופד והוא לא אמר לי מה לעשות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: תלמיד תיכון.
|
![]() גם לי יש נקע בקרסול מיום שבת ואני עם כביים!
והתחילו לי כאבים בבירכיים ואני עדיין לא יכול לדרוך על הרגל. כנראה התחילו לך כאבים כי יש יותר מדי עומס על הברך כי רק רגל אחת סוחבת את הגוף שלך.. תגיד אחרי כמה ימים הצלחת לדרוך על הרגל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי אם אתה רק עם האיירקאסט ובלי שום תמיכה אחרת, אתה יכול להתאמן רגיל רק על תעבוד על רגליים תקופה מסויימת.
אני בידיוק באותו מצב אבל אני מתאמן, פשוט בהתחלה הייתי עושה את רוב התרגילים שצריך לעמוד בישיבה, תתייעץ עם אורטופד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בינתיים לפי דעתי . לא יודע לגבי הברך אבל תחזק את הרצועות בקרסול ע"י תרגילים עם גומיות ..
ותתחיל את האימון הראשון אחרי הפציעה לאט לאט . תראה מה אפשר לעשות ומה לא . זה לפי דעתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
וקיבלת טיפול תומך עם הטבה. בקשר לכאים מתחת לברך- חסרים לי פרטים אנמנסטים כדי לענות על השאלה. תוסיף פרטים על הכאבים. רפואה שלמה.
![]() |