|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() זה האימון גב שלי מלפני חודשיים חודש וחצי שכתבתי אותו בפורום השני בלוג שלי: יום חמישי אימון D גב התחלתי לעשות קצת מתח ללא משקל בנתיים כי אני חלש בזה 3X15 מתחמם קצת אחרי זה עובר לHAMMER LAT PULLDOWN 4X10*10*8*8 BENT OVER ROW 4X12*10*8*6 טי באר 4X10 PULL OVER 3X12 מסור 3X10 דדליפט מגובה ברך 5X12*10*8*6*4 היום זה הולך ככה לא הרגשתי מספיק פאמפ והייתי עצבני אז הוספתי עוד תרגילים: פולי לפנים רחב חימום 2 סטים מתח 4X10 אם משקל 20 קילו 10 חזרות FRONT PULLDOWN HAMMER 4X10*10*10*10 HAMMER משיכה צמודה(די דומה למסור רק אם 2 ידיים)10X12*12*12*12 סט אחרון דרופ סט ואז 20 חזרות BENT OVER ROW 4X8 פולי תחתון צמוד 3X12 PULL OVER 3X12 ואז דדליפט מגובה ברך 5X10*8*6*6*4 אני בד"כ נוהג לגוון בין תרגילים שזה נוגע למכשירים למיניהם מחליף כל אימון אבל תדדליפט ואת ההאמרים ואת הבנט משאיר לא משנה מה ![]() תאמת אצלנו אחי המכון הארדקור אש ואם אתה רוצה שהמוט לא יחליק בדדליפט אפשר פשוט מאוד להשתמש במגנזיום ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Banned
|
![]() אימון גב של שחיפים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני דיברתי אל גלעד , אז אנא ממך אל תצטט אותי ... רק בגללך אני עכשיו אוריד משקלי עבודה ואשפר את האחיזה שלי , כי אחרת? אני סתם מעפן שמרים משקל שלא מתאים לו... פטתי....
![]() |
![]() |
#45 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() איזה אימון גב התאבדות! רק מלראות אותו נהיה לי דומס
![]() |
#46 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() 27 סטים????
חשבתי אני עושה הרבה ![]() איזה תוכנית ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הרגליים של pro_xxl היו גודלים גם מללכת ברחוב
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]()
![]() |
#55 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() תאכלס אתה צודק, ווסט סייד אתה מדבר כאילו הדעות שלך רק הם התשובות נכונות ואפחד לא יכול לחלוק עליהם תפסיק לחוש... אני לפני חצי שנה קניתי רצועות ואחרי שבועיים זרקתי, חגורת גב? שם רק שאני עושה דד/סקוואט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() מישו דיבר על לשים חגורת גב כשעושים כפיפות מרפקים? ברור שרק ברתגילים מן הסוג הזה..
איפה אתה רואה שטענתי שרק הדעות שלי נכונות , אל תוציא דברים מהקשרם . ההפך כולם פה טוענים שעבודה נכונה היא עבודה בלי רצועות ומי שעובד עם הוא סתם מעפן. לבחור שאמר משו לגבי האמה שלי , איך אתה יכול בכלל לשפוט את האמה שלי מהפוזינג הזה ? דבר שני הגנטיקה שלי באמה היא לא הכי טובה והאמת שלא ממש אכפת לי כי הגדול שלה בסדר גמור , אני לא בקטע של תפיסות וזה מעניין לי אתה יודע את מה אם אני עושה בנט אובר עם רצועות ומישו אחר בלי , פיי הוא בטוח יוצא מזה גבר !!!!