|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עושים העמסה אחת ל7-14 ימים לפי חריפות הדיאטה
אם בחיטוב אני על גרעון כלשהו האם זה משנה אם באותו יום עשיתי ספורט או לא כול עוד אני משלים את הקלוריות של הספורט? הינה דוגמה: אם אני שורף 1900 קלוריות ביום בלי אימון ואוכל 1500: אני במינוס 400 קל' אם אני עושה ספורט אז אני שורף 1900+300 ביום עם אימון שזה סה"כ= 2200 ואוכל 1800: אני במינוס 400 קל' גם כאן האם בשני המקרים לעשות העמסה אחרי אותו זמן? אני רוצה לעשות העמסה פעם ב10 ימים עד שבועיים, אם יש לי שבועות עם ספורט ושבועות בלי האם לשנות את זה העמסה? (אני משלים את הקלוריות של הספורט בימים של אימון) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() לא זה משנה כל עוד אתה משלים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() אחרי אימון אתה כמובן אוכל יותר מאשר אם לא עשית אימון, אין קשר לתדירות הצ'יטים.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי תודה ושתי שאלות אחרות שקשורות
(1)אם אני בדיאטה ויוצא לי שבימים מסוימים הגרעון ממש קטן.. אפשר לדחות את ההעמסה? או לעשות אותה בדיוק כמו שתכננתי? (כי לפעמים יוצא שהגרעון שלי קטן ממש או שאני אפילו אוכל ניטרלי, אבל לעתים רחוקות) אפשר לדחות את העמסה? (2)בחיטוב רגיל (לא PSMF ולא כל מיני keto diets..) האם אפשר להגיע ל11%-12%? אני מדבר על דיאטה קלאסית רגילה בלי כל מיני שינויים בתזונה או קיצוצים משמעותיים בפחמימות.. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() 1. שמע כבר רבים מסכימים על זה שהעמסה של יום אחד אחת לשבוע\שבועיים לא באמת תורמת כמו הרעיון המקורי עם הלפטין וההעמסה של 4 ימים-3 ימים בud2 למשל, ככה שתעשה צ'יט רק אם אתה מרגיש צורך, עדיף לדעתי אחרי שבוע שהתאמנת כמו שצריך.
2. ודאי..
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() 1.השאלה לא אם זה תורם כמו צ'יט של 3-4 ימים אלא אם זה מונע מהגוף להסתגל לדיאטה..
כי בדיאטה ממושכת אפילו של כמה שבועות כבר הח"ח יורד והלפטין צונח והגוף ניתקע וכו'..אז מה עדיף לעשות העמסה פעם בשבוע-שבועיים או לא לעשות בכלל? אני ישאל אחרת: אם אני יעשה העמסה אחת לכמה זמן האם עדין יש מצב שההרזיה תיעצר? |
![]() |
![]() |