|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 1. אם אני עושה מיליטרי פרס בישיבה עם דאמבלים, ובכסא אני יושב עם פחות מ 90 מעלות(לא נוח לי לשבת עם גב שהוא ב 90 מעלות עם הרגליים), ומרים דאמבלים בקו הכתפיים, האם זה עובד גם על חזה עליון? המדריך ועוד אחד שהוא ממש מומחה אמרו לי. אבל אני לא מרגיש את החזה עובד ישר אחרי אימון חזה.
(אני מעדיף לעשות בכסא מאשר בעמידה) ..* ...* ....* .....* ......*..........* .......*.....* ........* (הכוכביות זה כאילו הכסא) 2. להחליף מתח(בגרביטון שהתקלקל) ולעשות פול אובר זה טוב? אני לא מצליח לעשות יותר מידי מתח, במיוחד עם גוף ישר פלס ובלי דחיפה מהרגליים. אז יוצא לי לעשות פולי עליון, חתירה על ספסל(כל פעם יד אחת עם דאמבל) ועכשיו אני רוצה להוסיף את הפול אובר. מה אתם אומרים? 3. אני עושה בחזה דחיקה במוט אולימפי, דאמבלים בשיפוע חיובים ופרפר חופשי, כדאי לי לעשות את הפרפר בשיפוע שלילי? 4. מצאתי עוד שאלה חחחחח בהקשר לתרגילי חזה, אפשר לשלב מתישהו שכיבות שמיכה? אני מתאמן על abxabxx ואני רוצה להתכונן לצבא, למה פאדיחות שמישהו גדול כמוני יעשה 30-40 שכיבות שמיכה ופתאום יבוא איזה שחיף שהתאמן כל החיים על זה ויעשה 100 כי הוא מרים 20 קילו פחות ממני. אז האם זה יפגע לי במנוחה של השרירים אם אני אעשה את זה מחוץ לחד"כ? או שאיכשהו לשלב עם התוכנית?(אני מעדיף תרגילי חזה של 8-10 חזרות מאשר סיבולת).
__________________
![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי talp, 27-12-08 בשעה 00:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 3,236
כללי:: מקס
גיל:: 17
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() 1. תלוי כמה מעלות. ב-80 מעלות סביר להניח שלא כ"כ אבל ב-60 מעלות אני חושב שכן
3. אתה יכול לעשות שכיבות שמיחה מחוץ לח"כ כדי לשפר את הטכניקה. תעשה כל יום בבוקר איזה סט או 2 של 80% מהיכולת |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
3. זה לא יפגע במנוחה? המדריך אמר שכן(אני יודע שהוא מדריך וכו' ובלה בלה הם לא מבינים) אבל אני צריך להיות בטוח.... אפשר עוד תגובות?
__________________
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 1,636
גיל:: 20
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() תשלב את השכיבות סמיכה באימון חזה פשוט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 1. חזה עליון זה בין 30 ל-45 מעלות (אפשר גם להגיע ל-60) במספרים יותר גבוהים מעורב יותר מדי עבודה עם הכתף וזהו כבר לא תרגיל לחזה עליון, אחלה השקעה הבאת בכיסא הדימיוני הוא יתאים לעבודה על הכתף :d .
2. לא יודע מה זה גרביטון אז אני לא יענה. 3. אם אתה עושה AB אז לא. 4.אתה יכול, אבל במקום לעשות שכיבות סמיכה אתה יכול פשוט לעבוד סיבולת.
__________________
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
עם זה עם דאמבלים ובישיבה זה לא מילטרי פרס ותעשה איך שנוח לך 2) זה בסדר 3) לדעתי לא 4)אם אתה רוצה להשתפר בשכיבות סמיכה מה שאני מציע זה לעשות בתחילת/סוף אימון סטים של שכיבות סמיכה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לעשות בסוף האימון הכללי, או בסוף אימון חזה?
__________________
![]() ![]() |
![]() |
![]() |