|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכול הסוסי BODY
אניי מעלה כרגע תמונה ואני צריך שתעשו לי אותה בארקודר תודה לעוזרים http://www.siz.co.il/up.php?i=noqxwng2ytxi.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הא? =\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() בארקודר Wtf is
![]()
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אפשרות אחת היא שהוא רוצה להיראות הארדקור.
אפשרות שניה היא לשים לו ברקוד על התמונה, אני אשמח אם תאשר שלכך התכוונת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אופס התבלבלתי
התווכנתי לתמונה שחורה ולבן קוראים לזה הארד קור משו כזה לא?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() חברים!
תקראו את זה טוב טוב הפורום הוא לא מקום להקניט, להשפיל,להעליב או לצחוק על משתמשים אחרים. ביג-באג כחבר יהלום אני מצפה ממך להתנהגות נאותה , אתה אמור להוות דוגמא למשתמשים חדשים ואם זו הדוגמה שאתה מהווה אבוי לנו. ראה הוזהרת בפעם הבאה אתה תעוף מפה קיבינימט, סטטוס חבר יהלום או לא זה לא יעזור לך, זה שאתה חבר יהלום לא אומר שיש לך זכות לעבור על חוקי הפורום. מיכאל, זה שהעליבו אותך, פרסמו תמונות שלך , צחקו עלייך וכו' תסמוך על ההנהלה (עליי) שאני לא אתן לדברים האלה להיות ואמחוק מה שצריך . אבל אתה לא יכול להגיב בצורה כזו או להתבטאות בצורה פוגעת , מעליבה, מאיימת כלפי משתמשים אחרים בפורום, במקרה הגרוע תפנה אליי במייל במסנג'ר או להנהלה בכדי שנטפל בגורמים הבעיתיים, רק אל תהפוך לאחד מהם . כל מי שיגיב בצורה לא נאותה , אני מעיף אותו ... ואני לא מאלה שחוזרים על עצמם פעמיים באותו אשכול.
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 14-12-08 בשעה 19:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() *נערך * ואולי לא ..
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הולי למה מחקתה לי תתגובה o.O, לא עשיתי שום דבר רע, חוץ מלהעיר .(ולא לפתוח הפוסט)
בכל מקרה שאני אחזור הביתה אני אעשה לך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני הגבתי בצורה זאאת מכיוון שהוא צחק עלי או גם לי לעלבון מסוים זו פעם ראשונה שאני מפרסם תמונה ולא ציפיתי מימנו לתגובה כזאת. ערב טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |