|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
משתמש פעיל
|
![]() חבר שלי מתווכח איתי שבבנץ' חופשי/דאמבלים או לחיצת כתפיים, צריך ליישר את היד עד הסוף עד למצב של נעילת המרפק, אמרתי לו שאם עושים עד הסוף היד אחורית כבר ממש עובדת\ מה לדעתכם צריך לעשות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כדאי לעבוד בטווח תנועה מלא, כלומר, עד לנעילה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לא מדויק.....
טווח תנועה מלא של המרפק הוא לא עד נעילה אבל ממש קרוב... ברגע שאתה נועל מרפקים אתה לא מנצל את עיקרון התח מתמשך.... ואין שום קשר לעבודה של היד האחורית
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() צריך לעבוד עד נעילה בכל התרגילים.
תריץ חיפוש בפורום שיקו ענה על זה פעם בהרחבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני מעדיף לעבוד rest-pause (זאת אומרת אם נעילת מרפקים והפסקה קטנה בין חזרות) בתרגילים הכבדים ובתרגילי בידוד יותר בשיטת מתח מתמשך, למרות שזה משתנה מאימון לאימון אין פסול בלעבוד כך או כך, זה יותר עניין של העדפה אישית יש תרגילים שמתאימים יותר מטבעם לrest-pause כמו סקוואט או מתח ויש תרגילים שמתאימים יותר למתח מתמשך כמו כפיפות מרפק
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() אני לא נועל כמעט בשום תרגיל עובד רק על מתח מתמשך כלומר תנועות בלי הפסקות בלי נעילה ועם משקלים בינונים-גבוהים
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() כשאתה מגיע לנעילה אתה סתם מותח את השריר יותר מדי
אני מציע לך כמעט עד הנעילה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מותח את השריר יותר מדי? אה?
![]() |
#9 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() תריך חיפוש על טכניקות אימון....תפיסיק להתחכם על שטויות....תלוי מה המטרה שלך אבל בכל אופן אבל בד"כ מתאים מתח מתמשך.....חלאס עם השטויות האלו
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יודע מה, בגלל שאני כזה מותק היום אני גם אעשה עבודה לעצלנים ואתן דוגמאות: http://israelbody.com/showthread.php...F8%F4%F7%E9%ED |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אין דעה ברורה בעיניין!!!!!
כל מי שיגיד אחרת משקר שיקו טוען שצריך לינעול מרפקים וכמו שכולנו יודעים הבחור יודע על מול מה הוא מדבר ואני לא חושב שלמישו פה יש ידע להיתווכח איתו אבל לעומתו המדריך שלי (רוסי מטר 90 על 110 קילו)לא מסכים לי לינעול מרפקים אני אישית עושה מה שהמאמן שלי אומר אבל לגבי מה נכון אין לי מושג.
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תנעל מרפקים, ככה זה התנועה, וגם כל הסיבות ששיקו אמר, אני לא מתווכח איתו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() וממתי הגודל שלך הוא מדד לידע שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() ניסיתה להראות חכם ולא יצא
אם הוא גדול סביר להניח שיש לו נסיון ואם הנסיון כמו שכולנו יודעים בא ידע הרי זה בטוח שבנדם שהיה מרים מישקולות מיקצועי ובגיל 45 הוא ניראה כמו מפתח גוף בן 30 מבין על מה שהו מדבר ושנית אני מכיר את הבנדם והוא אנציקלופדיה מהלכת ואין מישו שאני סומך עליו יותר מימנו
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי בלי כל זילזול בשיקו שיש לו ידע רב מאוד אני בוחר להקשיב למאמן שלי כי הוא נימצא לידי כל הזמן ולא נותן לפשלות ליקרות
ואני אומר שוב אין לי שום דבר רע להגיד על שיקו הוא גאון אבל בכל זאת המאמן נימצא לידי ואומר לי מה לעשות בכל רגע נתון והוא מכיר אותך יודע טוב מי אנשים אחרים ![]()
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני עד עכשיו בבנץ' הייתי נועל, ועכשיו אני לא נועל מגיע הכי קרוב שאפשר לנעילה אבל לא נועל, ואני מרגיש שיפור משמעותי (החזה הוא אחד השרירים החלשים שלי-מבחינת משקלים)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() עד לפני כמה זמן אני הייתי נועל את המרפקים בבנץ פרס והתחיל לי כאבים במרפקים
עכשיו אני לא נועל והמרפק לא כואב בדרך כלל שאנינועל יש לי כאבים ממש חזקים שאני לא יכול להתאמן באותו היום |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה חלק מהטווח תנועה..
![]() |
#20 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יש באדיבלידרים שלא נועלים ויש כאלה שכן... בכל הסרטונים של ריפטו על בנץ' מראים נעילה ולעומת זאת רוני לא יינעל מרפקים. לדעתי כן צריך, אבל יש כאלה שחושבים שלא
|
![]() |
![]() |