|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
Banned
|
![]() היקף 42?מה אתה בא להסתלבט
דפקת הצממדה אחושרמוטה למרות שזה לא עזר לך הרבה כי היד שלך לא עולה על יותר מ37 סתכל את הנושא של רונן ההיקף שלו 43 אז אתה רוצה להגיד לי שס'מ אחד קטן עושה כזה הבדל בין היד שלך לשלו?...הקיצר תלמד למדוד ותעלה נוררמלי הרוב ניראה שומן בלי להעליב כן? |
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
|
![]() בקיצור תעלה תמונת פרונט ניהיה יותר חכמים.
|
![]() |
![]() |
#63 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר מתחיל
|
![]() יש לו יותר שומן משריר ..
עם הוא היה על 15 אחוז שומן היו לו וריד בידים השומן מסתיר המון .. הוא ביכלל לא העלה תמונה של הבטן , רק איפה שאין שומן הוא מעלה וזה בעיקרון עצמות .. של 90 מעלות . |
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין מה כולם מתווכחים בכלל מה זה מפריע לכם תנו לו לחרטט את עצמו תגידו נכון וסתמו מה זה יעזור לכם.
#67 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איזה זרוע מעצבנת !!! הבייספס הקצר הזה ממש זוועתי...
|
![]() |
![]() |
#68 |
חבר מתחיל
|
![]() לא נראה טוב לדעתי...
|
![]() |
![]() |
#69 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() חברי הפורום היקרים
![]() לירון..בחיאט לפני שאתה מעביר דאחקות באיי סי קיו או בטלפון על הסרטונים שלי שאני עושה מסור אם 35 קילו לפני שנתיים וחצי כמעט אז תסתכל על עצמך... שמע טוב אתה פשוט ניראה חרא! המותן שלך בגודל של הגב וכמה שצחקתה עלי על התחרות של ifbb 2007 אם כל זה שהגעתי שמן ולא מוכן וניראתי כמו אפס גם שם ניראתי פי מיליון יותר מרשים מימך:carry86w: והייתה מת להגיע לקרסוליים שלי ולאיפה שאני הגעתי לא שאני מר ישראל או משהו...אבל עדין אני לא מסתכל עליך אתה חתיכת גועל נפש! ולפי מה שהבנתי אתה רק יודע לזלול כמו חזיר ולא להשקיע במכון בא ל40 דקות והולך הבייתה והחירטוטים שלך פה בפורום לא באמת מענינים אותי בידיוק כמו התגובות השליליות שבטח יביאו לי פה ![]() כמו שאולג הקרנפון אמר..מאוד קל לעשות rm1 אם 250 קילו לחיצת חזה במחשב כל מה שצריך לעשות זה להקליד את זה. הגב שלך גדול...אבל כן בגודל של המותן שלך ואני מת לראות אותך יא בלון עושה חיטוב ומצליח לשמור על זה מבלי לחזור להיות שחיף. הידיים שלך פשוט מגעילות ואגב לפי התמונה שלך בשחור לבן גם אפשר לראות שאתה מצמיד את היד לגוף כדי שהיא תיראה גדולה יותר ככה שלכאן או לשם...הידיים שלך מאוד עלובות. בקיצור?you look like shit ומעבר לזה הפרצוף שלך מכוער פי 20 חחחחחח תמשיך להעביר צחוקים אם סרטוני המסור והסקוואט הישנים שלי חחח או תיקח מהם אפילו דוגמא..אומנם היתאמנתי שם כמו מפגר נכון אבל אף אחד לא מתחיל מקצוען וגם אז התאמנתי כמו שבחיים שלך אתה לא תיתאמן. חבר'ה אני חוזר ומתנצל על הגסות והקור רוח והתוקפנות. אם אחד מהמנהלים פה רואה את ההודעה הזאת לא לענין אז שימחק בבקשה אני פשוט רוצה שהדפקט הזה יקרא אותה טוב טוב לפני שהוא מעליל עלי עלילות ועושה ממני צחוק. המשך שבוע טוב ויום אנאבולי לכולם ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#73 | |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() ציטוט:
יום אנאבולי גם לך -אבל לדעתי ממש הגזמתה אני לא מבהין תקטע של אנשים לרדת אחד על השני-בהתחלה על סופר טיגר אחר כך על THE ONE אחרכך על לירון ועוד יבואו כמה-לא לטמכם האשכול אתם מוזמנים להתסכל להיקרע מצחוק ולא להגיב- פורום אחד שמנסה לעזור אחד לשני לחזק ולהפציץ במוטיבציה ובמקום זאת....מה אתם עושים. לא חבל ![]() ![]() לירון לדעתי אתה נראה מצויין מאוד נוזלי ו-16% שומן גג אלא שקראו לך שמן ללא ספק משמיצים את עצמם ומראים לכולנו את רמת המשכל שלהם (קחו את זה כהודעה לכולם שאמורה לעודד ולהפסיק את הירידות אחד על השני... לא כעוד חפרן מטומטם שמנסה להוריד תאקשן) יום אנאבולי גם לכם ![]()
![]() |
#74 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#75 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() לא אחי....ישך טעות...
#76 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני לא יודע אם לבכות או לצחוק מהתגובות כאן...
בכל אופן חבר'ה תנסו להשאר חיוביים
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
#77 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
חבר פעיל
|
![]() חייב להגיד אני מסכים עם כול מילה מיקצועית שpro xxl אמר, אתה לא נירא טוב לדעתי,והיד שלך אחרי ההצמדה שעשיתה לא נראית 42 מיצטער חוץ מזה אין לי שום בעיה איתך אבל מעצבן אותי שאתה לא לומד מהטעיות שלך (המאסה הקודמת שעשיתה והייתה נירא כמו סתם בנאדם שמן,אז אתה בדרך לזה עוד פעם עם תמשיך ככה)...חוץ מזה לדעתי אתה מפחד לעשות חיטוב למרות שאתה על אחוז שומן גבוהה כי פשוט לא ישאר לך מאסת שריר...קיצר בהצלחה שיהיה
|
![]() |
![]() |
#79 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אישית תומך בלרדת עליו כי הוא כזה אפס עם סיפורים מומצאים מהחלל החיצון והוא כולה דבה חש מעצמו. לך תנגב ת'פנים ילדון. |
|
![]() |
![]() |
#80 |
Banned
|
![]() |
![]() |