ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 10-12-08, 02:14   #61
ariel55
Banned

היקף 42?מה אתה בא להסתלבט
דפקת הצממדה אחושרמוטה למרות שזה לא עזר לך הרבה כי היד שלך לא עולה על יותר מ37
סתכל את הנושא של רונן ההיקף שלו 43 אז אתה רוצה להגיד לי שס'מ אחד קטן עושה כזה הבדל בין היד שלך לשלו?...הקיצר תלמד למדוד ותעלה נוררמלי הרוב ניראה שומן בלי להעליב כן?
ariel55 מנותק  
ישן 10-12-08, 08:02   #62
HareLevi
חבר פעיל

הסמל האישי שלHareLevi

בקיצור תעלה תמונת פרונט ניהיה יותר חכמים.
HareLevi מנותק  
ישן 10-12-08, 11:07   #63
The-One
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי harelevi צפה בהודעה
בקיצור תעלה תמונת פרונט ניהיה יותר חכמים.
חח הוא לפי דעתי 18% שוןמ והוא מפחד לעלות פרוטנ והא לא יעלה אני בקשתי ממנו כל כך הרבה פעמים.. ומה הטענה שלו שהוא15% אשליה של הנוזלים.. חחח..
The-One מנותק  
ישן 10-12-08, 11:19   #64
ddp
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the-one צפה בהודעה
חח הוא לפי דעתי 18% שוןמ והוא מפחד לעלות פרוטנ והא לא יעלה אני בקשתי ממנו כל כך הרבה פעמים.. ומה הטענה שלו שהוא15% אשליה של הנוזלים.. חחח..

fail

סתם,לירון באמת על יותר מ15 אחוז שומן ולא נראה יד 42
נראה הרבה פחות
בקושי מגרד את ה40
ddp מנותק  
ישן 10-12-08, 11:39   #65
TheHulKid
חבר מתחיל

עוסק ב:: צבא

יש לו יותר שומן משריר ..

עם הוא היה על 15 אחוז שומן היו לו וריד בידים השומן מסתיר המון ..

הוא ביכלל לא העלה תמונה של הבטן , רק איפה שאין שומן הוא מעלה וזה בעיקרון עצמות .. של 90 מעלות .
TheHulKid מנותק  
ישן 10-12-08, 11:39   #66
oRen_s
חבר פעיל

אני לא מבין מה כולם מתווכחים בכלל מה זה מפריע לכם תנו לו לחרטט את עצמו תגידו נכון וסתמו מה זה יעזור לכם.

"יש אנשים שלהם אוכל זה אמצעי קיום...כי כאלה שזה הרבה יותר מזה"
oRen_s מנותק  
ישן 10-12-08, 12:38   #67
Ido
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלIdo

עוסק ב:: צה"ל
שלח הודעה דרך ICQ אל Ido שלח הודעה דרך AIM אל Ido שלח הודעה דרך MSN אל Ido שלח הודעה דרך Yahoo אל Ido Send a message via Skype™ to Ido

איזה זרוע מעצבנת !!! הבייספס הקצר הזה ממש זוועתי...
ישן 10-12-08, 13:59   #68
cookiemonster
חבר מתחיל

לא נראה טוב לדעתי...
cookiemonster מנותק  
ישן 10-12-08, 14:09   #69
שייקה
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום

כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
שלח הודעה דרך ICQ אל שייקה Send a message via Skype™ to שייקה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Ido צפה בהודעה
איזה זרוע מעצבנת !!! הבייספס הקצר הזה ממש זוועתי...
רוני קולמן מגיב

יצא לי לראות כמה הודעות שלך אתה ילד שחצן בטירוף, ומעבר לכל יש לך חרא של אופי.. אם הייתי רואה אותך הייתי יורק לך ישר בפרצוף
שייקה מנותק  
ישן 10-12-08, 14:13   #70
eyalamzleg
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי שייקה צפה בהודעה
רוני קולמן מגיב

יצא לי לראות כמה הודעות שלך אתה ילד שחצן בטירוף, ומעבר לכל יש לך חרא של אופי.. אם הייתי רואה אותך הייתי יורק לך ישר בפרצוף
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח
eyalamzleg מנותק  
ישן 10-12-08, 14:21   #71
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
Thumbs down חחחחח לצחוק על הסרטונים שלי מ2006 אתה יודע לירון?עכשיו קבל תגובה אישית ממני על הפוסט

חברי הפורום היקריםאני רוצה להתנצל בפניי כולם על התגובה שאני הולך לרשום פה ובטח רובכם תחשבו שוב שאני בן אדם חרא ומאניק ומתנשא אבל זה כבר משהו אישי ביני ובין לירון הלוזר שיודע ללקק תתחת בפנים ובאיי סי קיו אבל מאחורי הגב נחש מסריח.

לירון..בחיאט לפני שאתה מעביר דאחקות באיי סי קיו או בטלפון על הסרטונים שלי שאני עושה מסור אם 35 קילו לפני שנתיים וחצי כמעט אז תסתכל על עצמך...
שמע טוב אתה פשוט ניראה חרא!
המותן שלך בגודל של הגב וכמה שצחקתה עלי על התחרות של ifbb 2007 אם כל זה שהגעתי שמן ולא מוכן וניראתי כמו אפס גם שם ניראתי פי מיליון יותר מרשים מימך:carry86w:
והייתה מת להגיע לקרסוליים שלי ולאיפה שאני הגעתי לא שאני מר ישראל או משהו...אבל עדין אני לא מסתכל עליך אתה חתיכת גועל נפש!
ולפי מה שהבנתי אתה רק יודע לזלול כמו חזיר ולא להשקיע במכון בא ל40 דקות והולך הבייתה והחירטוטים שלך פה בפורום לא באמת מענינים אותי בידיוק כמו התגובות השליליות שבטח יביאו לי פה
כמו שאולג הקרנפון אמר..מאוד קל לעשות rm1 אם 250 קילו לחיצת חזה במחשב כל מה שצריך לעשות זה להקליד את זה.

הגב שלך גדול...אבל כן בגודל של המותן שלך ואני מת לראות אותך יא בלון עושה חיטוב ומצליח לשמור על זה מבלי לחזור להיות שחיף.
הידיים שלך פשוט מגעילות ואגב לפי התמונה שלך בשחור לבן גם אפשר לראות שאתה מצמיד את היד לגוף כדי שהיא תיראה גדולה יותר ככה שלכאן או לשם...הידיים שלך מאוד עלובות.

בקיצור?you look like shit ומעבר לזה הפרצוף שלך מכוער פי 20

חחחחחח תמשיך להעביר צחוקים אם סרטוני המסור והסקוואט הישנים שלי חחח או תיקח מהם אפילו דוגמא..אומנם היתאמנתי שם כמו מפגר נכון אבל אף אחד לא מתחיל מקצוען וגם אז התאמנתי כמו שבחיים שלך אתה לא תיתאמן.

חבר'ה אני חוזר ומתנצל על הגסות והקור רוח והתוקפנות.
אם אחד מהמנהלים פה רואה את ההודעה הזאת לא לענין אז שימחק בבקשה אני פשוט רוצה שהדפקט הזה יקרא אותה טוב טוב לפני שהוא מעליל עלי עלילות ועושה ממני צחוק.

המשך שבוע טוב ויום אנאבולי לכולם
Pro_XXL_Universe מנותק  
ישן 10-12-08, 14:24   #72
The-One
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Pro_XXL_Universe צפה בהודעה
חברי הפורום היקריםאני רוצה להתנצל בפניי כולם על התגובה שאני הולך לרשום פה ובטח רובכם תחשבו שוב שאני בן אדם חרא ומאניק ומתנשא אבל זה כבר משהו אישי ביני ובין לירון הלוזר שיודע ללקק תתחת בפנים ובאיי סי קיו אבל מאחורי הגב נחש מסריח.

לירון..בחיאט לפני שאתה מעביר דאחקות באיי סי קיו או בטלפון על הסרטונים שלי שאני עושה מסור אם 35 קילו לפני שנתיים וחצי כמעט אז תסתכל על עצמך...
המותן שלך בגודל של הגב וכמה שצחקתה עלי על התחרות של ifbb 2007 אם כל זה שהגעתי שמן ולא מוכן וניראתי כמו אפס גם שם ניראתי פי מיליון יותר מרשים מימך:carry86w:
והייתה מת להגיע לקרסוליים שלי ולאיפה שאני הגעתי לא שאני מר ישראל או משהו...אבל עדין אני לא מסתכל עליך אתה חתיכת גועל נפש!
ולפי מה שהבנתי אתה רק יודע לזלול כמו חזיר ולא להשקיע במכון בא ל40 דקות והולך הבייתה והחירטוטים שלך פה בפורום לא באמת מענינים אותי בידיוק כמו התגובות השליליות שבטח יביאו לי פה
כמו שאולג הקרנפון אמר..מאוד קל לעשות rm1 אם 250 קילו לחיצת חזה במחשב כל מה שצריך לעשות זה להקליד את זה.

הגב שלך גדול...אבל כן בגודל של המותן שלך ואני מת לראות אותך יא בלון עושה חיטוב ומצליח לשמור על זה מבלי לחזור להיות שחיף.
הידיים שלך פשוט מגעילות ואגב לפי התמונה שלך בשחור לבן גם אפשר לראות שאתה מצמיד את היד לגוף כדי שהיא תיראה גדולה יותר ככה שלכאן או לשם...הידיים שלך מאוד עלובות.

חחחחחח תמשיך להעביר צחוקים אם סרטוני המסור והסקוואט הישנים שלי חחח או תיקח מהם אפילו דוגמא..אומנם היתאמנתי שם כמו מפגר נכון אבל אף אחד לא מתחיל מקצוען וגם אז התאמנתי כמו שבחיים שלך אתה לא תיתאמן.

אם אחד מהמנהלים פה רואה את ההודעה הזאת לא לענין אז שימחק בבקשה אני פשוט רוצה שהדפקט הזה יקרא אותה טוב טוב לפני שהוא מעליל עלי עלילות ועושה ממני צחוק.

The-One מנותק  
ישן 10-12-08, 14:36   #73
bodybuilding4everr
חבר פעיל

כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Pro_XXL_Universe צפה בהודעה

יום אנאבולי גם לך -אבל לדעתי ממש הגזמתה

אני לא מבהין תקטע של אנשים לרדת אחד על השני-בהתחלה על סופר טיגר אחר כך על THE ONE אחרכך על לירון ועוד יבואו כמה-לא לטמכם האשכול אתם מוזמנים להתסכל להיקרע מצחוק ולא להגיב-
פורום אחד שמנסה לעזור אחד לשני לחזק ולהפציץ במוטיבציה ובמקום זאת....מה אתם עושים.

לא חבל "אנחנו עם אחד מאוד קטן שנכחד" אז למה למה להיות רעים

לירון לדעתי אתה נראה מצויין מאוד נוזלי ו-16% שומן גג
אלא שקראו לך שמן ללא ספק משמיצים את עצמם ומראים לכולנו את רמת המשכל שלהם

(קחו את זה כהודעה לכולם שאמורה לעודד ולהפסיק את הירידות אחד על השני...
לא כעוד חפרן מטומטם שמנסה להוריד תאקשן)

יום אנאבולי גם לכם

bodybuilding4everr מנותק  
ישן 10-12-08, 14:41   #74
The-One
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי bodybuilding4everr צפה בהודעה

אני לא מבהין תקטע של אנשים לרדת אחד על השני-בהתחלה על סופר טיגר אחר כך על the one אחרכך על לירון ועוד יבואו כמה-לא לטמכם האשכול אתם מוזמנים להתסכל להיקרע מצחוק ולא להגיב-
פורום אחד שמנסה לעזור אחד לשני לחזק ולהפציץ במוטיבציה ובמקום זאת....מה אתם עושים.

יום אנאבולי גם לכם
אבל הבעיה שאתה זה סופר טייגר
The-One מנותק  
ישן 10-12-08, 14:58   #75
bodybuilding4everr
חבר פעיל

כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!

לא אחי....ישך טעות...

bodybuilding4everr מנותק  
ישן 10-12-08, 15:06   #76
Dr. Muscle
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלDr. Muscle

כללי:: אלון
עוסק ב:: כלמיני

אני לא יודע אם לבכות או לצחוק מהתגובות כאן...
בכל אופן חבר'ה תנסו להשאר חיוביים
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

עזרים מומלצים:

רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים.
סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה.
כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים.

-------------------------------
גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי.
אל תיתן לו להשכח.
Dr. Muscle מנותק  
ישן 10-12-08, 15:17   #77
ariel55
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dr. Muscle צפה בהודעה
אני לא יודע אם לבכות או לצחוק מהתגובות כאן...
בכל אופן חבר'ה תנסו להשאר חיוביים
תצחק תצחק הכי טוב :]
ariel55 מנותק  
ישן 10-12-08, 15:21   #78
jackson%%
חבר פעיל

חייב להגיד אני מסכים עם כול מילה מיקצועית שpro xxl אמר, אתה לא נירא טוב לדעתי,והיד שלך אחרי ההצמדה שעשיתה לא נראית 42 מיצטער חוץ מזה אין לי שום בעיה איתך אבל מעצבן אותי שאתה לא לומד מהטעיות שלך (המאסה הקודמת שעשיתה והייתה נירא כמו סתם בנאדם שמן,אז אתה בדרך לזה עוד פעם עם תמשיך ככה)...חוץ מזה לדעתי אתה מפחד לעשות חיטוב למרות שאתה על אחוז שומן גבוהה כי פשוט לא ישאר לך מאסת שריר...קיצר בהצלחה שיהיה
jackson%% מנותק  
ישן 10-12-08, 15:31   #79
ThE HummeR
חבר פעיל

הסמל האישי שלThE HummeR

ציטוט:
פורסם במקור על ידי bodybuilding4everr צפה בהודעה

אני לא מבהין תקטע של אנשים לרדת אחד על השני-בהתחלה על סופר טיגר אחר כך על the one אחרכך על לירון ועוד יבואו כמה-לא לטמכם האשכול אתם מוזמנים להתסכל להיקרע מצחוק ולא להגיב-

יום אנאבולי גם לכם

אני אישית תומך בלרדת עליו כי הוא כזה אפס עם סיפורים מומצאים מהחלל החיצון והוא כולה דבה חש מעצמו.
לך תנגב ת'פנים ילדון.
ThE HummeR מנותק  
ישן 10-12-08, 15:32   #80
The-One
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the hummer צפה בהודעה
אני אישית תומך בלרדת עליו כי הוא כזה אפס עם סיפורים מומצאים מהחלל החיצון והוא כולה דבה חש מעצמו.
לך תנגב ת'פנים ילדון.
מה אתה רוצה ממני לעאלזעל?
The-One מנותק  
נושא נעול