![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום חברה רצתי לשאול עם מישהו יכול לבנות לי תוכנית מתאימה אני לא מבין בזה התוכנית שאני רוצה בנתיים היא לחטב את הגוף ואחרזה כבר להתחיל בניפוח הנתונים שלי הם כך גיל 17 משקל 82.6 אחוז שומן 26.3 מתאמן די חדש אבל אני רק רץ בנתיים בחדר כושר לא מרים משקולות עם מישהו יכול לבנות אני יודה לו מאוד תודה מראש!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() Denis אני מבין בריצות תעשה ככה.
תעשה 3 פעמיים בשבוע הליכון בריצה בינונית בערך 130 מטר בדקה למשך 45 דק'. וכמובן גם כמה שיוצא לך מפה לשם נגיד במקום לסוע ברכב\לסוע באוטובוס פשוט תלך ותלך תוציא כמה שיותר קלוריות. אבל לגבי הריצה חייב חייב חייב 3 פעמיים בשבוע 45 דק' מקווה שעזרתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שמע, זה יהיה לא אחראי מצד כל אחד פה לתת לך תוכנית אימון באינטרנט, בלי לעבור איתך תרגיל תרגיל ולבדוק את טווח העומסים שאתה מסוגל לעמוד בו כמתחיל. למה שלא תשים איזה 100 שקל לאימון אישי ראשון עם מאמן כושר, הוא יבנה לך תוכנית אימונים, ומשם תמשיך לבד.
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לפותח הפוסט כמה טיפים: לא לשכוח לעשות מתיחות לפני הריצה. תרוץ כמה שאתה מרגיש. תקשיב לגוף שלך... המטרה היא לשרוף כמה שיותר קלוריות(כמובן לא להיות דביל ולרוץ יותר ממה שאתה יכול...) אם אתה רוצה להרזות זה לפחות 60% קשור בתזונה שלך. אם אתה מתאמן בקביעות, זאת אומרת, אם לא התאמנת בעבר אני ממליץ להכנס לתחום בהדרגה. זהו בינתיים עם יעלה לי עוד אני אתן לך עוד טיפים |
|
![]() |
![]() |