|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחח
איך הוא אמר לו " אני יכול להיות אמא, אבא דודה והכוס של אחותך" שיחה איטלגנטית ביותר
![]() |
#4 |
הושעה
|
![]() להרוג את הערסים האלה! טוב שהם לא מצאו מלים יותר מקוריות!
![]() |
#5 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() מכיר את זה , המילה פסואדו (הפעם ערסים \ בריונים)נכנסת לפה חזק.
כאילו ערסים עברייני מקלדת , אחד שמן 80 קילו על מטר 60 עם יד 30 של שומן השני בלי טסטסטרון בגלל זה יש לו קול של בת בטן גם איזה מטר 40 בן 12 או משהו ממשפחה לא של ערסים אבל ראה סרטים וחש את עצמו ערס.
![]() |
#6 |
הושעה
|
![]() אבל הם לא מעצבנים אותי כמו פלצנים ששומעים ג'אז ופרוגרסיב רוק ובגלל זה חשובים שהם אינטליגנטים וחושבים שלאף אחד חוץ מהם אין חיים.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחח חריףףףףף
הכי אהבתי שהוא עושה לו "בוא אני יקלל אותך בטון שלך" חחחחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והקללות שלו קראו אותי. במיוחד החיקוי שהוא עשה שלו
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מפסיק לבכות לצחוק לא יודע!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ואייי חחחחחחחחחחחחח חזקקקקק ביותר תאמינו לי יותר מצחיק ממערכון של שלום אסייג!!
איך הערסים הפעוטים האלו מקללים ז הפשוט מצחיק ברמות, רמת האינטילגנציה והיציריות שלהם שואפת ל-0... חחחח עשה לי טוב על הלב הבטן שלי כואבת מרוב צחוק
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בן של בלש? אמא שלך אתיופית? בן של דובי גל?
אין תגובה ):
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() הרג אותי "יא ראש מאוור"
חבר של פיטרמן ותינקרבן |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מושעה
|
![]() חחחחחחח יא מצה של פסח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיייייייי אני לא נושםםםםםםםם :cry_1: :cry_1: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מושעה
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחח אבא שלך יושן על ספסלים חחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כמה יציאות שרוטות יש שם כאלו דפוקות שזה מצחיק עד דמעות
"חבר של פיטר-מן וטינקרבל" "י'חבר של דונלד דאק" "אבא שלך זה ההוא ממלך הסלים דובי גל" "אמא שלך גבס אמא שלך בגבס" " אבא שלך יושן על ספסלים, אמא שלך מצחצחת רצפות" "י'ראש ביצה" "מתאים לך פוסטר שלום כיתה א'" "אבל אתה יודע אמא שלי לא" "יש לך שם של פוקימון" "י'ראש מאוורר" "תנגב ת'חלב שיש לך פה ליד הפנים" "אתה אסור לך להכנס למים העמוקים יש לך תחתון משולש ספידו" חחחחחחחח וזה הכי, אבל הכי הכי הכי הכי קרע אותי: "מי אתה חושב שאתה הגיבור בים שבא עם המקל של הפירולו ומרים את המודוזה?" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח יש לך שם של פוקימון חחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח
זה קטללללללללללללללללללל אותייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה הדבר הכי מצחיק ביוטיוב באמא שלי
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |