![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עובד על שרירי הכתפיים 3 תרגילים , תרגיל אחד להחזיק משקולת בכל יד ולהרים שכמות , תרגיל שני זה להרים ידיים כלפי הצדיים שכל יד אוחזת משקולת , ותרגיל שלישי זה להרים את היד לפני הגוף כלפי מעלה .
עכשיו אני לא מעוניין כל כך שיהיה לי שרירי כתפיים , לדעתי זה גורם שיהיה חוסר צוואר וזה לא דבר יפה , לא לעבוד על שרירי כתפיים בכלל או שאם אני עובד על כל הגוף זה לא יעשה טוב לגוף שאני לא יעבוד על שרירי הכתפיים בגלל ששרירי הגב , הידיים והחזה מתפתחים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() למה שאני יראה כמו קריקטורה ? והשאלה שלי אם זה יכול לפגוע בי בגוף מבחינת כל שהיא שאני מחזק את כל שרירי הגוף פרט לשרירי הכתפיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
ויכולות להיות לזה השפעות שליליות על הגוף במידה ותגיע למסה רצינית ביותר ... מבחינת היגיון לא משהו מדעי ...
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חוסר צוואר כתוצאה מכתפיים גדולות... הלוואי שזו תהיה הבעיה שלי
![]()
![]() |
#6 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לא הבנתם אנשים...הוא מושפע מהאח הגדול....הוא ראה את שחר והבין שזה הכתפיים שלו
אחי לשחר יש טרפזים עצומים ואין לו כתפיים....אם תמשיך להרים שכמות אז הטרפז יגדל....תעבוד כתפיים חתירה בעמידה ולחיצת כתפיים וזהו
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חוץ מההרמת שכמות שני התרגילים האחרים שאמרתי שאני עושה הם לא לטרפזים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חלאס כבר לבלבל בשכל בנאדם ותתאמן על כל הגוף מה זה השטויות האלה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() פשוט תעשה 3 סטים של לחיצה במוט ו3 של הנפות לצדדים וזהו.
באיזו תוכנית אתה עובד בעצם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תתאמן על הכל במקום לבלבל ת'מוח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חחח אחי תזהר רק לא לאבד את הצוואר זה מסוכן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() :):):):) להתאמן חזק וכבד פוגע בגדילה של הצוואר!!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |