|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני לא אוהב אותה.
לא יודע למה, אני מנסה עוד ניסיון. תסתכל על זאתי. שכיבות סמיכה: 3 סטים של 20 חזרות. שכיבות סמיכה יהלום: 2 סטים של 8 חזרות. כפיפות בטן: 3 סטים של 30 חזרות. מתח:2 סטים של 13 חזרות. מתח רחב עם משקולת 8 ק"ג:סט אחד של 8 חזרות. סקוואט: 3 סטים של 22 חזרות. מקבילים בין המדרגות לקיר: 2 סטים של 8 חזרות. כפיפות מרפקים בעמידה: 2 סטים של 20 חזרות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
זה ברור שזה מסוג הילדים שבאים לפה רק שיגידו לו איזה אימון פצצה הוא בנה, הוא לא יקבל ביקורת והוא יעשה בסוף מה שהאח שלו יגיד לו גם ככה שמת לב שאתה היחיד שהגיב לו בפעמים האחרונות? נחש למה... ![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() לא אומר לי מה לעשות.
בגלל זה אני שואל אתכם פה, בשביל שאני אדע, ואוקיי , מה זה מבזבז זמן????? אני רק מתייעץ, בגלל שאני לא מבין כלום ואני גם לא מבין מה זה לאנ'ג ועוד כמה... וגם אתה היית ככה אני מניח שהיית חדש בתחום, אז קצת ידע לא יזיק לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() |
![]() |
![]() |