|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אני צריך מידע בקשר לאימוני כושר[אירובי וכוח] לחולי אפילפסיה....
מה מותר מה אסור ממה להמנע.... אשמח אם תוכל לענות לי או לפחות להפנות אותי למידע[אני לא טוב בחיפוש ברשת
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
בדיוק כמו כל מתאמן אחר. עם זאת, חשוב שיהיה איתם ספוטר. אני מוכרח לסייג את דבריי- אם מתאמן בעל אפילפסיה אינו מאוזן תרופתית, כדאי לו להגיע לאיזון לפני שהוא מתאמן. זה נוגע לכל תחומי החיים ובעיקר נהיגה, צבא ואימוני משקולות. בהצלחה!
![]() |
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אז בפרקטיקה....אני צריך לומר לצתאמן ליטול את התרופות לפני אימון וכל תכנית אימונים כמו לאדם בריא...
תודה רבה דוקטור!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
רשאי להתאמן כמו אדם בריא, כל עוד הוא מאוזן תרופתית! כלומר- לא מספיק רק לטול תרופות. בהצלחה!
![]() |