|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תודה רבה חברים על התגובות.
לגבי מה שאמרת כאן... תדע לך שיש כותבים מוכשרים ומנוסים ממני בעולם, שכותבים על אין ספור נושאים מעניינים. אם תרצה המלצות אני כאן ![]()
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
למשל רענן שקד הגאון. למרות שהוא שמאלני ונהנתן שמן, בנאדם כותב בחסד עליון. אותו כנ"ל יאיר לפיד, (למרות שאני לא סובל את הליקוקים שלו אבל התחביר חבל"ז) יש את ג'קי לוי שהוא גם כותב מדהים וגם אדם מדהים, ויש את אורי אורבך שאני פשוט מסכים עם כל מילה שלו.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() באמת אחד הפירות היותר כיפיים ונכונים לקרוא... מעודד להבין שאנחנו פועלים נכון ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() איזה מאמר איזה מאמר........
לפי דעתי הכי טוב שלך נהנתי מכל אות ואות המשך כך~~! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() כתבה מ-ע-ו-ל-ה!!! אחת מחמש הכתבות הכי טובות באתר כולו, אם לא הטובה ביותר... אני בהחלט מצפה לקרוא עוד מפרי עטך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי מילים , מדהים .
![]() |
#27 |
|
![]() שוב תודה לכולם, אין כמו לדעת שכתבת כתבה ואוהבים אותה. יש עוד הרבה בקנה (תקועות בקנה אפילו!).
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
כללי:: בת ים
עוסק ב:: אבטחת מועדונים/ברים
חדר כושר: MY HOME GYM
|
![]() אז קדימה תשחרר
![]() רק תידאג שהכול יהיה במקום בולט ככה שיקראו את זה כמה שיותר והחדשים יותר יכנסו לעניינים כמה שיותר מהר . |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() כתבה מעולה, נהניתי מאוד לקרוא...
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
מבטיח שיש עוד הרבה מוצלחים ושווה להתעדכן ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() אתה צריך לעשות אשכול כזה לפי דעתי , תביא פעם בשבוע/יום כתבה שנראת לך לעניין ואנחנו נקרא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() היה ממש תענוג לקרוא.
פשוט מעולה, קבל ח"ח! זה נותן המון מוטיבציה, לעומת איך שהייתי בהתחלה אני שיניתי את הדרך חיים שלי כל כך בקיצוניות, שהכל זורם דרך הבאדיבילדינג עכשיו. יש לי עכשיו דלקת בפרק יד ימין שאנשים חשבו שזה יעצור אותי, צחקתי להם בפנים ועוד העלתי משקלים עם זה. מאמר perfect