|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
הושעה
|
![]() אולי אתה ילד מושפע שראה יותר מיד סרטי ג'יי קאטלר בחיים. זה כמובן אינדיבידואלי ואין פה באמת יותר מדי מקום לויכוח, אבל אני אישית באמת מרגיש חרא במכון פלצני שכזה. ואני אומר את זה בתור בן אדם שהמכון הראשון שהוא נכנס אליו בחיים היה מכון בן משהו כמו 30 שנה בבניין לבנים קטן באוקראינה עם ציוד מהתקופה והסטייל של ארנולד בערך. בלי כלום חוץ מציוד בתוך אולם קטן עם שדה של דשא ועצים לידו. אוי כמה שאני מתגעגע למקום הזה. לא ראיתי וכנראה גם לא אראה עוד אחד כמותו - והאוויר ששאפתי שם באמת גרם לי להבין כמה דברים היישר בנקודת ההתחלה.
מה שעוד יותר דומיננטי שם זה שהמתאמנים שם היו גם הם אולי מקבץ הרציניים ביותר במקום אחד שיצא לי לראות.
![]() |
#22 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אין כמו עבודה חופשית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]()
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה מה שאני עושה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() אני משתין מצחוק אין אין התמונה הזאת קרעה אותייייייייי!!!@@#@!$!#%
ובתכלס מה שצריך זה מכון קומפקטי ולא כזה גדול שיענה על כל הצרכים וזהו.. לא צריך כל מיני מותרות מסביב..
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() צריך מוט ספסל והמון ברזלים ומשקולות have fun
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קודם כל יהיה לי מוזר להתאמן במכון שנראה כמו הבית של גאידמק. דבר שני אין לי את המיליון דולר לדקה לשלם שם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() סטייל בתחת שלי ...
מה שאני צריך זה מוטות ,פלטות,דאמבלים, ספה עם שיפוע ופולי , ושכל השאר ילכו להזד**ן.. אני מתאר את עצמי זורק דאמבל של 40 ק"ג על הריצפה בחדר כושר כזה , אני מניח שהזקנה ששילמה 4 אלף שקל תחטוף התקף לב לידי. אני לא צריך ת'חרא המפואר הזה וכל מי שמתאמן רציני לא צריך את זה.. לראות את כל השתייני קפה נחים 10 דק' בין סט לסט כאילו הם באווי ...
![]() |
#30 |
|
![]() חחח אני לא אשכח את היום שבאתי להולמס פלייס לאימון ניסיון והשתגעתי... חחח
המשקולות של בליברות אז התבלבלתי. המדריך של המכון רץ אליי ברגע שניסיתי לשים על המשקולות של הפולי תחתון עוד תוספת דאמבל בטענה שזה יכול להשבר... ללכת ממכשיר למכשיר זה כמו אירובי. אבל מה, המקלחות שלהם זה כמו בית מלון :o |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() אני צריך רק מכון שיההי ריק רוב הזמן ושיהיה קרוב לבית פנוי ונוח...
זה הכל... מצידי שיהיה עם חרא בפנים ומצידי שיהיה עם 38247982 הליכונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני התאמנתי בפיור וזה חדר כושר בכלל לא משהו וחוץ מזה אצלי במכון למשל כל המאמנים דוחפים את המאתמנים לסקוואטים ויש כאלו גם לדדליפט ועדיין זה המכון הכי לא "הארדקור" שיש. אם אתה בין 3 הגדולים במכון - אתה יודע שהמכון לא הארדקור מספיק בשבילך
![]()
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
מנהל הפורום
|
![]() ![]() GOD DAMN NOOB שכחתי עדיף לשמוע , מושיק עפיה או בריטני ספירס כמוך ...
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 14-10-08 בשעה 22:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() לא ההיתי מתנגד לבריכה,ג'קוזי וסאונה אבל אם זה יבוא כתחליף לדדליפט או סקוואט אז אני מעדיף לוותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
מנהל הפורום
|
![]() עזוב לא מתווכחים על טעם במוזיקה... ההערה הייתה להראות שזה די דבילי לומר למישהו .. אתה שומע מטאל למה אתה מדבר אליי.. זה כמו לומר לי .. השמיים כחולים , תראה נקניק סלמי ... ![]() עזוב אין לי כלום נגדך ... סתם דיברת שטויות שם למעלה , אז ציינתי זאת בכרזת fail ![]()
![]() |
#39 |
|
![]() טוב בסדר אנ מושפע אני הכל אבל הרגשה אישית אי אפשר לשנות..לך תתאמן במכון של פלצנים שאין כמט משקולות ואתה נכנס לאיזה משכשיר שדומה לאמבטיה שאחרי 30 סטים שלו אמתה מרגיש משוחרר ואתה גודל אחרי חודש.
בעצם לך תתאמן על המכשירי חרטא בערוץ הקניות קרם גוף שיהפוך אותך לשגיא כלב כשאתה מורח אותו בתנועה סיבובית ...עזוב את זה יש לי משו יותר טוב..שים לך תמכות חשמל האלה עם החגורה שעושה קוביות ותוך כדי גם הזרועות יגדלו לך.. יאללה שיגעת אותי כוס אמק גם ככה אני מסטול |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |