|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עובד בתוכנית Ab 4 פעמים בשבוע הידועה.
החלוקה שלי היא כזאת: (לא עובד רגליים בעקבות פציעה) A- חזה, יד קדמית B- גב, כתפיים, יד אחורית הייתי עובד ראשון-a שלישי- B חמישי- A שישי- B אני רוצה לשנות את התוכנית (להשאר עם Ab אבל לשנות את החלוקה) ל: A- חזה, כתפיים, יד אחורית B- גב, קדמית (ורגליים כשתעבור הפציעה) זה בעקבות זה שבחזה היד אחורית וכתף קדמית עובדות חזק מאוד כשריר מייצב ואז באימון אחד אני יתיש לגמרי את השריר לעומת האימון עד עכשיו שבעצם גם באימון מנוחה של יד אחורית למשל היא הייתה עובדת חזק. מה אומרים חכמינו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אתה לא מעדיף לעבוד ראשוןA שניB רביעיA חמישיB או שני שלישי חמישי שישי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מבחינת הימים זה בגלל שיום שלישי (ועוד כמה ימים) יש לי "חלון" בבצפר של שעתיים ואני יכול ללכת להתאמן במכון עם חבר לבד, המכון ריק!
זה כ"כ קריטי ש-a,b יהיו צמודים בימים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() העיקר שיצא לך בסוף 4-5 אימונים בשבוע עם 2-3 ימי מנוחה ושלא יהיה התנגשויות בין שרירים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() החלוקה של החזה כתפיים ויד אחורית; גב רגליים ויד קדמית נראית יותר טוב מהראשונה.
דרך אגב היד אחורית והכתף קדמית עובדים כסינרגיסטים ולא כמייצבים בתרגילי חזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני ממליץ לך
חזה+יד קדמית גב+יד קדמית כתפיים בניפרד עד שתוכל לעבוד על רגליים שלא תגרור פציעה לכתפיים
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה אני יעבוד ככה.
גיל, אין לי אפשרות ללכת למכון 6 פעמים בשבוע ואני רוצה לאמן כל שריר פעמיים בשבוע. אני עושה כולה 6 סטים לכתפיים באימון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אם אתה עושה חזה ויום אחרי זה יד אחורית/כתפיים זה יוצא שאתה מאמן שריר יומיים רצוף.
תעשה: A: חזה+גב B: יד קדמית אחורית וכתפיים אבל שיהיה יום מנוחה ביניהם. או: A: גב+קדמית B: חזה אחורית כתפיים-בןן זונההההה
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא טוב לאמן את הכתפיים יומיים ברצף. לדוג' יום 1 - חזה, יום 2 - גב.
|
![]() |
![]() |