|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחחח כמה שהאשכול הזה פונה אליי
המכון שלי הפך לקייטנה, אתם רואים את המדריך אני כ"כ מרחם עליו מוקף בילדים בני 12 שמחרפנים לו את הצורה, כל תרגיל 10 פעמים צריך להסביר, הוא אומר משהו והם עושים מה שבראש שלהם. עזבו את הידע, זה החוסר רצינות. אני עושה פשיטת ברכיים באים אליי שניים "אפשר להכנס איתך?" "יאללה למה לא בואו, אבל שיהיה זריז כי אני משתדל לנוח זמן סביר" עבדו בקצב סביר, אבל החוסר עניין באימון שלהם זה פשוט מוציא את המוטיבציה, עושים פשיטת ברכיים 15 קילו, לא מתאמצים, תוך כדי הסט מספרים בדיחות מתפוצצים מצחוק מדברים כרגיל כמו 2 כוסיות על הליכון מוציא את החשק להתאמן לפעמים
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() וואי יושימוטו אם יש אנשים שאני לא מסוגל להתאמן לידם זה אנשים שמדברים תוך כדי סטים או מצליחים בכלל לחייך תוך כדי סט... איך אפשר????????? כואב לי כל כך הדיבור היחידי שיוצא מהפה שלי בסוף סט זה קללות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה הם קשורים? אצלי זה להפך, ליראות את האפסים האלה ולדעת שאני עליון מהם, רק מעלה לי את המוטיבציה ואני מרביץ יותר מישקל
![]() |
![]() |
#24 | |
|
![]() ציטוט:
עשיתם את האימון שלכם כאילו איזה סאדו שמישהו בא מצליף בכם כל האימון
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא מנסה להיות הארדקור1!!!11! ולא כלום: כואב לי, אני מקלל, לא טוב למישהו? יש מספיק מקום בחד"כ לא לעמוד לידי ולא כזה אכפת לי מה x חושב עליי... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
עכשיו נפתח באריאל קאנטרי, כל החברים שלי עוזבים לשם, אני מבסוט. לפעמים העובדה שכל השכבה במכון עושה את המכון כ"כ שכונתי שאנשים שוכחים שבאנו להתאמן. בכל מקרה, ממש לא בכיוון של לשחק אותה הארדקור, פשוט צריך אוירה נורמאלית כשמתאמנים ולא להתאמן עם ילדים שמשאירים את המשקלים והולכים\ הולכים מכות עם מגבות האימון.
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יש הבדל בין לדעת שאתה לא יודע ולסתום תפה לבין לחשוב שאתה יודע ובעצם אין לך מושג בגרוש זאת הפואנטה אין בעיה עם שחיפים שבאים למכון ועושים חזה יד קדמית עד המוות (למרות שזה צובט בעין) יש בעיה עם השטויות שהם אומרים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() חחח צריך לעשות מיבחנים להכינס למכוני כושר טובים..פשוט זה טיפשי הם מפריעים.מזיקים לעצמם ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ששני שחיפערסים תופסים לי את הספה לחצי שעה ולא מפסיקים לדבר, לא יודע איך זה אצלך... אבל אני רותח מזה. ושאתה בא להסביר להם ולתקן אותם בטכניקה של התרגילים שלהם והם שמים עלייך זין אחד גדול, אני רותח מזה. שבסוף האימון רואים אותך שותה את השייק חלבון ואומרים "בגלל זה אתה מנופח סטרואידים אה לא שווה?" אחרי שהסברת להם כבר בפעם הקודמת שזה לא וביזבזת 10 דק' מהחיים שלך על להסביר להם מזה, אני רותח מזה. נערך לאחרונה על ידי BodyKilo, 16-09-08 בשעה 12:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() בטח שיוצא עליהם אחי מה אתה חושב שאני טמבל שאני אחכה להם עד שיסיימו, אומר להם שמעו או שאתם מתאמנים שאו תתנו לי לעבוד... והופ, תוך דקה קמים מהספה.
:):):):) פעם אחת איזה רוסי ממש ענק בא וכמעט הביא להם מכות זה היה מצחיק אש... ההם אומרים לו כזה "למה זה המכון של אבא שלך" וההוא עוד שנייה הביא להם אגרוף לפנים.. מזל שהמדריך היה שם חחח... זה היה מפחיד אחי..... אחרי איזה שבועיים בקיץ שלא הייתי במכון באתי וכולו היה מלא בילדי חזה-יד קדמית משהו מפחיד... אבל בסדר עכשיו נרגע המצב... אפשר להתאמן יותר בשקט.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() :):):):) עם זה יגמר אז במכון שלי ישארו 3 אנשים מתוך 35
![]() |
#34 | |
|
![]() ציטוט:
תנו לאנשים לעשות מה שהם רוצים מה בכלל אכפת לכם מה אנשים אחרים עושים אתם מתנהגים כאילו אתם מעל כולם, תנו לאנשים לעשות מה שהם רוצים, לא כולם הולכים למכון בשביל להיות באדיבילדרים, מה אכפת לך מאנשים אחרים בכלל תתרכז בעצמך...
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אז בשביל מה הם הולכים למכון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]() בשביל מה משחקים כדורגל
בשביל להיות רונאלדו? תנו לאנשים לעשות מה שהם רוצים בלי להכנס להם לוריד
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() אני שואל אותך רציני, בשביל מה? זה נשמע כאילו אתה יודע את הסיבה...
באדיבילדינג = פיתוח גוף. ואני לא מבין איך השוות בין כדורגל לפיתוח גוף... (אז הם סתם באים למכון בשביל הכיף להעביר ת'זמן?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]() אנשים הולכים למכון כי הם רוצים
למה זה כל כך מעניין אותך מה הסיבה שלהם??? חשבת אולי פשוט זה עדיף במקום לשבת בבית ולאכול? מה כל כך אכפת לך ראבק תתעסק בעצמך ולא באנשים אחרים
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() ומה שאמרת פה הוא דיי אירוני... אנחנו לא נכנסים להם לוריד, אלא ההפך...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל בוא נעצור פה את הוויכוח המפגר הזה בגלל כמה שחיפערסים, שיהיה לכולנו יום טוב ואנאבולי. |
|
![]() |
![]() |