|
|||||||
| פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#21 |
|
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
מזל טוב שלומקה אני מאחל לך להמשיך בשינויים ובהצלחה בבודיבילדינג ותשים תמונה שלך באתר לאחר העלייה במאסה וכך ניראה כולנו עוד שינוי מדהים
![]()
|
|
|
#22 | |
|
מנהל ראשי
|
תודה לכולכם אנשים יקרים
כיף להיות חלק מהקהילה המדהימה הזאת!ואם במקרה מישהו מהשמינסטים היקרים של הפורום מתכנן לצאת היום לחגיגות סילבסטר אנחנו במועדון החממה הולכים לחגוג יום הולדת ולשם שינוי לפרק את הבר! אתם מוזמנים לבוא להצטרף לחגיגות! ציטוט:
אל תדאג עידכונים היו יש עוד איזה 4 חודשים של מסה רצינית לפני שפורשים לחיטוב לקראת הקיץ.
|
|
|
|
#23 |
|
חבר פעיל
|
Mזל טוב אחי עד מאה כ-עשרים , בילוי נעים היום.
|
|
|
#24 |
|
נפיחון
|
מזל"ט
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
מזל טוב גבר!, יש מצב שנקפוץ היום במיוחד בשבילך! תלוי בחבר'ה
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
מזל טוב גבר, כל הברכות!