|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() i wanna buy a sport car in 110,000 shekels
if you have names, say pliz thnx ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני מקווה שאתה רואה עברית כי אין לי כוח לכתוב באנגלית..
אתה קונה את המכונית בארץ או בהולנד? בארץ לא תמצא הרבה במחיר הזה.. בכל מקרה יפה לך אחי סכום כזה בגיל כזה יפה.. אני לא מכיר את המחירים בהולנד אבל בארץ תוכל להשיג mx-5 נחמדה מאוד שנתון 04 אני מאמין אולי 03.. או יונדאי קופה שאני ראיתי אותה לא מזמן והיא נראית פשוט מדהים מכונית מעולה ומנוע ענק(רק חבל שהיחס של הכוחות סוס לעומת המנוע נמוך) יש לה מנוע 2700 סמ"ק |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אאההה זה זה שבהולנד
קודם כל תיקנה מקלדת בעברית (או למה לא הבאתה מהארץ?) דבר שני הולנד באיחוד האירופאי כלומר כמה שאני יודע אין מיסים על מכוניות שם (בטח לא כמו בארץ) היתי מביא איזה מרצדס (עדיפות לcl אם לא אז cls או s)
![]() |
#4 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() I guess you are in Holland right now.. so in fact, your question is no effective for us But I just can say my bro that in Holland most of the cars companies must sale their cars in low price because this is europe, one big country, and the most important thing is that there is no duty there anyway I'm recommending you on a German or Iatlian car.. you can get it in the price you want it, trust me, just check it in Hollad not here haha נערך לאחרונה על ידי Dino Psaras, 05-08-08 בשעה 03:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() כי סתם באופן אישי אני לא אוהב יפניות (עם כל הידע המצומצם שלי במכוניות).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() למה יפנית כשיש גרמניות..? (ויש כסף)
הייתי ממליץ לך על audi - רכב שמתאים לצעירים, כיף לשבת בפנים פשוט תענוג של אותו. העיצוב הפנימי כמו סלון, מרכיבים איכותיים אני לא יודע איך להסיבר..... A6 אחלה אוטו אחי, אבל אתה תצטרך לתת יותר מ- 110 אם אתה רוצה חדש.. אבל תקנה יד שניה שנת 2003-2003 אתה תהייה מרוצה, זאת דעתי האישית.
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שיגיד תודה אם ימצא במחיר הזה a4 קבריולט,אתה עוד אומר A6? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() וואי אודי a4 קבריולה... חלום ! אודי מכוניות יפות אש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
סתם דוגמא Audi A6 ישנה (דגם 99-2000) תעלה בסביבות ה- 35-40 אלף ש"ח באירופה. מחיר שבארץ לא תמצא בחיים שלך..... ברור שלא חדש, בשביל אוודי חדשה הוא יצטרך לפחות 200 אלף שקל, אם לא 250 אלף...
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() תגיד סיקס פאק בטח בגרמניה המחירים של היפניות יותר יקרות יחסית לא?
בגלל המיסים
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() http://search.ebay.com/mitsubishi-la...opZ3QQsbrsrtZd
עם סכום כזה ללא ספק היתי הולך על זה, אני מדבר על EVO X רק בגלל שאני חולה על הדגם ! נערך לאחרונה על ידי Bodybuilder, 05-08-08 בשעה 11:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע אם זה לא עולה על התקציב אבל Evo =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() i can read in hebrow, its ok.
i can find here Audi DT in 21,000 ero year 2000-2001 i think here we pay a low tax, much more than israel six pack what you recommend, Audi A6 or DT? 10x guys
You can't make people smarter. You can expose them to information, but your responsibility stops there Powerlifting נערך לאחרונה על ידי Ja Rule, 05-08-08 בשעה 21:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() איי ראקומנד אוודי אי סיקס, אח שלי היקר....... אוטו של מלכים...................
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שפה בארץ היא עולה מחיר לא נורמלי של 329,000 אני מדבר על דגם שנת 2008 של הa4 קבריולט בעל מנוע 200 סמ"ק לפי מחירון לוי יצחק.. שזין אני ישלם אותו במחיר הזה אני קונה לי z4 רצחנית או s2000 סוסה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש גם bmw m3
|
![]() |
![]() |