|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם,
אני מתאמן 8 חודשים ואני אוכל נכון ומתאמן חזק ועצים מאוד אני רואה התפתחות בכל הגוף חוץ מבידיים, זה לא שאני עושה יותר מידי תרגילים או משו פשוט מתייחס כאל שריר קטן בלי תוספות מיותרות, יש איזו שהיא סיבה מיוחדת למה הם לא גודלות כי אני כבר 4 חודשים תקוע על היקף 36 וזה מבאס, חשבתי אולי זו גנטיקה, חשבתי אולי גם לנסות להוסיף סופר סטים/דרופ סטים וכאלה אולי זה יתן את ההלם לידיים מה אתה אומרים? תודה רבה לעוזרים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: ישראל ישראלי
עוסק ב:: איש קבע
|
![]() איך שאר הגוף ממשיך לגדול?
תנסה להגדיל עוד 100-200 קלוריות ביום... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() דבר ראשון היד בנוייה מהמון שרירים קטנים, כמו שריר הכתף, שריר הבייספס, הטרייספס, הברכיאליס וכדומה.
באיזה תוכנית אתה משתמש? כדי שאני יוכל להגיד לך איך בידיוק לעבוד. תקפיד לכל שריר קטן לתת 9 סטים, עם חזרות מגוונות בצורת פירמידה למשל כמו תתחיל מ12 חזרות במשקל סביר ותעלה לאט לאט במשקל ותרד בחזרות - תעבוד עם משקלים יותר גבוהים יכול להיות שאתה פשוט לא מגוון במשקלים, אצלי באימוני ידיים, אני יוצא בכשל בחזרות האחרונות בסט האחרון. תקפיד על תזונה. תתן לפעמים איזה אימון נטו בייספס ואולי קצת טרייספס, תעבוד נכון למשל ביום שאתה עובד על חזה, תעבוד על בייספס במקום טרייספס כי הוא עובד גם ככה בלחיצת חזה וכו'. סה"כ תתאמן חזק זה העצה הכי טובה תבוא בראש נקי שאתה הולך לתת בראש באימון והתוצאות לא יאחרו לבוא. בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תאמין לי אחי אני עושה כל מה שכתבת עדיין לא עוזר ניסיתי לעבוד חזה+בייספס וגב+טרייספס וראיתי שאחרי כמה חודשים עדיין אין שינוי אז עברתי לתוכנית ab חזה+יד אחורית+כתפיים וגב+יד קדמית+רגליים ואני ממש מרגיש את הבייספס והטרייספס ויום למחרת הם תמיד תפוסים אני ממש מרגיש שעבדתי חזק ואני אוכל טוב לפי הספר אני עכשיו במאסה מן הסתם ולתת יותר מ7 סטים לידיים אני לא יכול אתה מבין? כי אני בab..
תודה בכל אופן =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
עזוב את הספר ותזרוק אותו לעזאזל, תתחיל להבין ולהרגיש את הגוף שלך, אני למשל ביום אחד מרגיש שאני יכול לבצע עוד סט לפה או משקל לשם, אני משחק עם זה כל הזמן אני לא הולך כל הזמן על תוכנית קבועה אלה אני משנה תמיד, כדי לא להרגיל את הגוף למצב אחד, דבר שמוביל למצב שאתה מספר עליו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() תראה שאן התנגשויות , אוכל נכון אין העמסה ומצד שני שאתה לא עושה קצת מדי סטים.
תנסה אולי לשנות תוכנית , תראה שאתה עושה נכון תרגילים |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני עובד בAB בחלוקה הבאה:
חזה+יד אחורית+כתפיים גב+יד קדמית+רגליים abxabxx את כל התרגילים בדקתי שאני עושה נכון ולפני חודש וחצי אפילו הורדתי במשקלים כדי לשמור על ביצוע נכון יותר של התרגיל. אני אוכל כמו שצריך, לפי הספר עד עכשיו עבדתי בABCD והיא עבדה טוב לכל הגוף אבל לא לידיים אז החלטתי להחליף לAB בשביל שאולי תעזור אבל אני לא יודע כבר מה לעשות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ומה שמוזר זה שאני מעלה משקלים רגיל אבל הידיים לא גודלות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() אימון יתר לפי דעתי לא מומלץ להיתאמן על יד קידמית יותר מי פעמיים בשבוע
2 תרגלים בכול אימון 12,14 סטים בשבוע |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() זה בדיוק מה שאני עושה 7 סטים כל אימון 2 אימונים בשבוע, אז איך אני יכול להגיע לאימון יתר תסביר לי?
![]() |