ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 24-07-08, 18:07   #41
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arschgesicht צפה בהודעה
כרטיס מסך טוב, יש יותר חזקים היום אבל זה בזבוז של כסף לקנות אותם (ati כרגע שולטת בשוק מבחינת ביצועים ביחס למחיר)
זכרונות בסדר, כל עוד זה לא לאוברקלוק אפשר לקנות משהו פשוט אבל לא ג'נריים בשביל לא לקבל זכרונות דפוקים (שעושים טעויות וחרטא כזה), 2 ג'יגה זה לא כ"כ הרבה בימים אלו במיוחד אם אתה עובד עם ויסטה
לגבי המעבד.. אין לי מושג מה זה q6600 גירסה אקסטרים, מה זה האקסטרים הזה? ממתי יש אקסטרים ל-6600?
קוואד זה כ"כ בזבוז של כסף עכשיו אם אין לך שימוש בארבעה ליבות כמו בתוכנות גרפיות וכו'
עדיף לקנות c2d במהירות של 3.0 שזה הנפוץ כרגע כשהוא במחיר סביר שמציג יותר ביצועים מאשר הקוואד (אלא אם עשית אוברקלוק ל-3 שאז זה אחלה)
מחשב נחמד, המחשב שלי חרא, המחשב של אחי בינוני
8600gt, 2gb ram, 2.1ghz c2d
מריץ משחקים על בינוני, לא מתיימר להיות גיימר אבל אני נהנה ממשחק פה ושם לעיתים רחוקות ככה שאת האופצייה להריץ יש לי

וואלה אחי... אני עשיתי אובר קלוק ל -3.2 מ 2.4 לקח לי בערך 8 חודשים לייצב אותו , אני כן מריץ ויסטה עם גירסה עם tweaking שאני עשיתי , קיצצתי את כל הזבל משם ומה שלא צריך ... רץ פצצה חבל על הזמן ...

Q6600 extreme - זה גרסה שיעני מגיעה כבר עם אוברקלוק מוכן ...(הקיצר אותו מעבד רק יעני עם חתימה שהאובר קלוק יציב 2.8 מעפן) קיבלתי את המעבד תכלס מתנה, הייתי מביא גרסה רגילה ... אבל מה איכפת לי . עובד ממש טוב... אחרי האובר קלוק שלי

מומלץ, אני הייתי גיימר רוב חיי, וסאטלן לא קטן ...

רק לפני 27 ימים, התחלתי להתאמן אז ירדתי מהמחשב .. עכשיו נשארו פורומים ועוד איזה משחק קטן
תגובה