|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רציתי לשאול,אולי מישהו יודע,מדרי כושר בצבא,מדריכות חי"ר וכו'..
אז הם לומדים,כמו בקורס של וינגייט או משהו? כזה שהם יכולים לעבוד במכון כושר? ומישהו יודע אולי מה המסלול שלהם? מה ההכשרה שלהם?
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לומדים בבה"ד 8 בווינגייט והקורס לא תופס באזרחות הכוונה שאתה לא יכול ללכת לעבוד בחד"כ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לומדים אבל תזונה ואוטונומיה וכו'?
![]() |
#4 |
|
![]() החומר הוא חומר כמעט זהה ב100 % לזה שנלמד בקורס הרגיל. נגיעה בקטע של תזונה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אם זה לא תופס אז זה חוק ממש חדש כי חבר שלי עשה קורס של מדריך חדר כושר דרך הצבא לפני משו כמו 8 חודשים והוא גם עובד במכון איפה שאני מיתאמן ככה שזה תופס באזרחות אבל יש מצב ששינו את זה לא יודע
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני הולך לעשות עוד חודש קורס מדריכים כדי שבצבא אני אהיה מד"ס ואחרי הצבא אני אוכל לעבוד בתור מדריך חדר כושר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() אני לא יודע בדיוק באיזה חדר כושר חבר שלך עובד ומה התנאים שלו שם או את מי הוא מכיר שסידר לו בקומבינה אבל אני אומר לך במאה אחוז שזה לא תופס באזרחות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אוטונומיה זה מושג משפטי בכלל
זה לא הפעם הראשונה שמבלבלים פה בין מושגים חח היה משהו דומה עם דנטורציה ודטרמינציה
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אחי אני ידבר איתו יש מצב שהוא עבר עוד קורס או משו
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |