|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמעתי לאחרונה הרבה על הרצועות האלה
ממה שהבנתי פשוט שמים אותן למשך כמה דקות על הגוף מורידים ואז שוטפים במים והשיער יורד רציתי לשאול פה אנשים שהשתמשו \ משתמשים, או סתם יודעים מנסיון של אחרים אם זה דבר טוב ומה התוצאות שלו . . תודה :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() פש נשמע טוב...מקווה שיש פה אנשים שהיתנסו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() היה על זה מלא נושאים.. זה כמו סכין בקיצור, גדל אותו דבר.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש גם מוס שנשטף במיים עם השיער. הייתי מוריד איתו לחברה את השיער מה[צונזר]וס
באותו היום זה נראה כאילו נולדת רק עכשיו למחרת זיפים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: לא אתה זה בטוח!
עוסק ב:: קילוף בננות
חדר כושר: מש(ו)קולית
|
![]() ®Veet רצועות שעווה לגבר לשימוש מיידי
נהדר. סקסי. חלק. כך יראה הגבר שלך לאחר מספר דקות בבית עם וויט רצועות שעווה לגבר. העלמת השיער המיותר. הסרת שיער מיותר לא צריכה להיות פעולה הכרוכה בייסורים. עם וויט רצועות שעווה לגבר פעולת הסרת השיער, נוחה לחלוטין ופשוטה מאוד. אין צורך בהכנות מיוחדות והכי חשוב –ללא בלגן ולכלוך. כל שצריך לעשות הוא לחמם את השעווה בין הידיים מספר רגעים, ברכות להניח על האזור בו מעוניינים להסיר את השיער, למשוך את הרצועה משיכה אחידה ומהירה כנגד כיוון השעון והינה- מתגלה לו עור חלק ונקי משיערות כפי שאף פעם לא ראית. מכיוון שפעולת השעווה מוציאה את השיער מהשורש, האזור יישאר חלק עד כ-4 שבועות. נסו את וויט רצועות שעווה מוכנות לגבר- לתוצאות מהירות וחלקות ששניכם תאהבו. אריזה כוללת: 20 רצועות שעווה לשימוש חוזר 4 מגבונים לחים משך זמן פעולה: אין צורך בזמן הכנה- רצועות השעווה מוכנות לשימוש זה נשמע יותר טוב... רצועות שעווה מוכנות לשימוש רק להניח ולתלוש.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחי אל תנסה אפילו וחבל על הכסף , אני עשיתי ניסיתי וזה סתם חרטא במידה ואתה לא רוצה כמובן שהשיערות יצמחו מחדש תוך יומיים , וואלה לך על האולד סקול אחי! שעווה! וואלה אין מה לעשות , כרוך בטיפה כאב אבל שווה את המאמץ (לי החברה עושה...(= ) והכי חשוב לא צומח תוך יומיים!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
כללי:: לא אתה זה בטוח!
עוסק ב:: קילוף בננות
חדר כושר: מש(ו)קולית
|
![]() ציטוט:
יש בעיה אבל אחי יש המון שאני מכיר שיצאו להם מלא פצעים ופריחה בגלל השעווה והלכו לקוסמטיקאית שנחשבת מעולה. זאת אומרת אנשים בעלי עור רגיש.. זה אומנם עובר תוך שבועיים ככה אבל לא נעים במיוחד לא בקיץ שרוצים ללכת לים ואי אפשר להוריד את החולצה.. הוא עוד יתחרט על מה שהוא עשה ושיחשוב טוב טוב אם הוא לוקח תסיכון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא נורא אם גדל אחרי חודש...אתה עושה רק בקיץ בטח גם ככה..אז לעשות 3-4 פעמים בשנה זה לא נורא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אז ממה שאני מבין זה לא כזה להיט
תגידו זה נכון שאחרי שעווה השיער שצומח הוא שיער יותר "בהיר" יותר דליל וכו' ? או שהשיער גדל בדיוק אותו דבר כמו שהוא היה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יש כאלה שהשעווה גורמת להם לגירוי בעור, אבל לא נראה לי שזה משהו מתמשך... לי אישית זה עובר אחרי כמה שעות. יש לי חברה שעובר לה אחרי יום אחד אבל לא שבועיים..
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובאיזור של החזה, אפשר לעבור עם סכין, כדי לקבל מראה חלק! שעווה זה כואב רצח! אני זוכר שעשיתי בחזה, והרגשתי שהוא נטלש מהמקום.
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() נכון מכונת תיספורת בלי ראש יעני ראש 0 מוריד יופי