|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס
|
![]() שבוע טוב לכולם
אני צריך בבקשה כמה עצות לאימונים החדשים שאני מתחיל גב מתח לפנים:4x8 חתירה בישיבה עם חבל:4x10 משיכת פולי עליון לחזה צמוד:4x12 על איזה תרגיל רביעי אתם ממליצים אבל משהו תותחי לא על שכיבה על ספסל כתפיים לחיצת כתפיים בישיבה פעם כנגד מוט פעם כנגד בודדות:10x4 על איזה עוד 2 תרגילים אתם ממליצים? ולתותחים מבינכם שבתזונה תגידו איך התפריט החדש שבניתי עכשיו מה לא טוב בו? התפריט כולל ירקות ופירות ושמן זית אבל הם לא מופיעים בו! תפריט תזונה בוקר:כף אבקת חלבון + כף צימוקים + 100 גרם דגני ברנפלקס + תפוח/בננה ביניים:2 פרוסות לחם מלא + חצי כף גדולה של גיינר(bsn)+2 תמרים צהריים:2 כוסות אורז + 150 גרם חזה עוף + תפוח ביניים:3 פרוסות לחם מלא + קופסא טונה(יש תחליף שווה?) אחרי האימון:כף אבקת חלבון + תפוח + 2תמרים שעה וחצי אחרי האימון:חצי כף גדולה של גיינר(פרוקומפלקס) + דנונה 0% שומן לפני השינה:3 פרוסות לחם מלא + חצי קופסא גבינה לבנה 1% + 3 בייצים לבן ואחד צהוב תפריט מצויין לא?!
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בשביל מה אתה צריך עוד סטים לגב? אלא אם אתה מתאמן פעם בשבוע מה שיש לך מספיק
כתפיים אתה יכול לעשות הנפות לצדדים או הנפות לפנים בקשר לתפריט אי אפשר להגיב אליו, תלוי במשקל גובה אחוזי שומן שלך וחילוף חומרים, ובנוגע למטרה של חיטוב, מסה או שמירה על הקיים
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס
|
![]() תודה על התשובה,בכתפיים הייתי עושה בודדות לצדדים בתוכנית הקודמת עכשיו בחדשה אני אעשה לפנים,תודה שהזכרת לי לא יודע איך שכחתי את התרגיל הזה,ויש עוד משהו שיכול להמליץ על עוד תרגיל בכתפיים?
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הנפת מוט w לפנים
לשכב על הקטן והלניף את הידיים לצדדים עם דאמבלים לא חסר הכל תלוי בשאר התוכנית