|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() באימון אנארובי הייתי עושה 45 דק' אירובי,
20 דק תחילת אימון (לפני משקולות) על הליכון (מסילה) הליכה מהירה.. ככה בשביל לחמם ת'גוף.. לאחר מכן עושה אימון של שעה - שעה וחצי משקולות ואז עוד 25 דק' על הסקי. *אני רוצה לציין גם שבאימון אירובי רגיל, אני עושה שעה - שעה ורבע אירובי, (מחלק את הזמן לכמה מכשירים). קיצר, אני פועל טוב עם אימון אנ ארובי ואירובי בחלוקת הזמן? תגובות ועצות יתקבלו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי אם אתה לא עם אחוזי שומן גבוהים במיוחד, תוריד את העצימות של האימונים האירובים, כי אירובי מוגבר יכול לגרום לפירוק של מסת שריר...בכל מקרה לדעתי 10 דקות בתחילת האימון ו20 בסוף יספקו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() קבלו תיקון.. יש עליי 20% שומן.. משהו כזה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() טוב שלא... 20 דקות חימום... אני בכלל לא עושה חימום לכל הגוף אלא עושה ככה:
לפני שאני מתחיל לעבוד על קבוצת שריר אני עושה 2-3 סטים קלים (כ50-70% מהמשקל לאותו כמות סטים) ועושה בהתחלה 20 חזרות ואז 12-6 חזרות ב2 סטים אחרונים. ככה אני מתחמם הכי טוב. בכל מקרה בין האימונים אני ממליץ לך לקחת חצי מנה של חלבון+פחמימות וכנ"ל בסוף האימון כולו. ובכלל אחרי אימון אנאירובי אל תעבור את החצי שעה אימון אירובי.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אהה הבנתי. אבל לגבי החצי שעה אירובי .. לעשות בהתחלה? או בסוף אחרי אימון אנארובי..?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() 1. אתה במאסה או בחיטוב? (נראה כי בחיטוב אבל היום אי אפשר לדעת כבר, כל אחד עם הרעיונות שלו)
2. עדיף להפריד, או בימים אחרים, או כמה שעות בינהם (4-5 לפחות , עם 2 ארוחות בינהם +/-)
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אתה צריך לעשות 3-6 חזרות, במשקל קטן, ואז ממש לפני התרגיל אפילו אפשר 2 חזרות במשקל גדול ממשקל העבודה! 20 חזרות פשוט ירוקנו ממך גליקוגן ויפרישו חומצת חלב שתפגע בביצועי העצבים שלך.
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני בחיטוב.
נראה לי שאני יתחיל לעבוד .. חצי שעה בסוף לאחר אימון אנארובי ולפני אימון זה 10 דק' ככה.. וביום אירובי.. ככה שעה אימון אירובי. |
![]() |
![]() |