|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אתה לא יכול לצאת מהעבודה\לימודים שעתיים קודם וללכת לאימון ואז ללכת לחברה שלך.
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() אני אוכל כל 3 שעות יש בעיה עם זה? ואני נהנה מאימון יותר מאשר אני נהנה עם חברה שלי ואין לי בעיה לומר את זה בפוליגרף... אם היא חולה לי על התחת שתחכה עד אחרי האימון אם לא תבוא אחת אחרת על הזין שלי ... תתבגר גבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
דבר שני, תומר הייתה לך חברה פעם בכלל? נראה לי אתה חי בסרט שאם יש לך חברה אתה צריך להיות לה בתחת כל הזמן [ולא עם הזין]. בכל אופן, כמו שלחברה שלך אני מניח שיש תחביבים - אם זה לנגן על גיטרה, לרקוד, לדחוף קוקוסים לתחת לאדע מה, אז ככה גם לי יש תחביבים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() גם כמו שההוא הודה, עם החברים הוא נהנה יותר מאשר עם החברה. ותאכלס זה נכון
![]() |
#25 | |
|
![]() ציטוט:
לפי דעתי ברגע שמשהו מסוים משתלט לך על החיים ככה שאתה לא רואה בעיניים שום דבר אחר זה מצב רע מאד. חוץ מי זה שים לב מה אתה עושה אתה מצפה שהיא תעשה ויתורים בישבילך אבל אתה לא מוותר בישבילה. כמה זמן לפי דעתך תוכל להמשיך ללכת על הראש בקיר בקטע של הבודיבילדינג?
![]() |
![]() |
#26 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
ד"א היא מתה שאני אפסיק להתאמן כי היא לא אוהבת שרירים (כן בטח.. ) ומתעצבנת מזה בלי סוף אבל כבר אמרתי לה שאין פעם שאני יפסיק אז אם לא מתאים לה בעיה שלה... דימה סתם קפצתי חחחחחחחחחחח בשביל להיות אגרסיבי בתגובה!! אוכל כשנוח לי אם זה כל שעתיים או כל שעה או כל 5 שעות או כל 4... זה לא משנה כ"כ... לרוב זה יוצא כל 2-4 שעות מה לעשות ככה נוח לי ![]() ציטוט:
2. שום דבר לא "משתלט" לי על החיים, אני עושה הכל מבחירה חוץ מצבא. 3. היא תעשה ויתורים אם היא אוהבת אותי ואם לא כבר אמרתי יש עוד הרבה כוסיות בעולם. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
|
![]() ציטוט:
אבל אם אתה לא נגיד לא תיצא עם חברה שלך ביום שישי כי יש לך אימון בשבת בבוקר זה כבר דפוק. או אם אתה לא תיצא עם חברה שלך ביום של היום הולדת שלה כי זה יוצא על אימון שלך זה כבר דפוק.
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() באיזה ערוץ זה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() תומר לא ענית לי
הייתה לך פעם חברה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() למה שיקרה דבר כזה? נתאמן בשבת בערב ונזיז תאימון יום קדימה או אחורה או שנעשה תאימון לפני היומולדת מה הסיפור?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
|
![]() לא.
אבל נראה לי שכשיהיה לי אני אסדר את לוח זמנים שלי שיהיה לי גם זמן לצאת איתה. ולהוציא את הראש מהקופסת טונה מידי פעם.
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
מה שאתה עכשיו אמרת זה גם מה שאני הייתי עושה וחושב. אבל אם יש לך כבר חודשיים אימון ביום שבת בבוקר ואתם רוצים לצאת ביום שישי ואתה לא כי יש לי אימון בשבת בבוקר זה דפוק.
![]() |
![]() |
#33 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
קיצר לנושא - הלוואי שיחזירו לי טלפון ויתנו לי להרשם :d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() מה משחקים אותה פה חברי השנה. מה קרה כל מה שהחברה אומרת צריך לעשות? אם בא למישהו ללכת לעשות אימון שיעשה אימון מה הוא צריך לתת דין וחשבון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() מה אירוניה כולה חברה, מה אתה אמור לוותר על החיים שלך כדי להיות איתה?! אתה איתה כשנוח לך, וגם ככה אם זה חברה קבועה נפגשים הרבה...אז זה לא כזה משנה...
![]() |
#37 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תוכנית מגעילה
כל כך ברור שזה הגיע מהאמריקאים
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() על הפנים התוכנית הזאת
אם מישהו נשוי.. באמת הוא ירצה להרוס לעצמו את החיים רק בשביל כסף?
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() חחח מה אנשים לא יעשו בשביל כסף ומה לא יעשו בשביל רייטינג...
את מי זה מעניין החיים הפרטיים של אותו בנאדם שיושב שם? ודרך אגב, ברור שהם בוחרים אנשים שאפשר לשאול אותם את אותם שאלות ששאלו, הם לא מעלים סתם כל אחד מן הסתם... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איך הם יודעים בדיוק מה לשאול ובדיוק מה הנקודות הרגישות של כל בנאדם? בטוח הם עושים תחקיר מעמיק לפני, הם לא פראיירים