|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ל"ת .
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חודשיים לפחות(חוץ מאנלית ומתמטיקה מועד א), אתר משרד החינוך...אמור להגיע לך בדואר מכתב עם הפרטים שלך והכתובת...
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי התבלבלת אחי . אממ בכל מקרה אז אתה אומרת משהו באזור ספטמבר נכון ? זה מה שעוד אחד אמר לי מקודם . זה מגיע אלי הבייתה ? אני עובר דירה צריך להסדיר את הדרך הזה - אל מי אני יכול לפנות? ונחכה ונראה את התוצאות ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכן סביבות סוף החופש הגדול-ספטמבר... וזה ממשרד החינוך אז תצטרך לפנות אליהם כנראה.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() יקח הרבה זמן זה בגרות של פעם בשנה אם לא לחוצים
כאילו עוד מעט יש מתמטיקה ואנגלית אז אם קודם כול בודקים מטמתיקה ואנגלית ורק אז פיזיקה יקח אזי החצי שנה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() תלוי במה.
מתמ'\אנגלית לפני המועד ב' - תחילת-אמצע יולי. שאר המקצועות בתחילת ספטמבר. ובודקים באתר הזה של משרד החינוך עם הקוד וןהסיסמא שלך, או שתיגש לבצפר בתחילת שנה הבאה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() התוצאות יתפרסמו כפי שנאמר פה בסוף אוגוסט תחילת ספטמבר
אנגלית ומתמטיקה מועד א נבדקים בדכ מהר כדי לפרסם את זה לפני מועד ב(השנה הם כבר אמרו שהם כנראה לא יספיקו לבדוק את זה עד למועד ב). מועד ב של אנגלית ומתמטיקה מתפרסם עם כל יתר המקצועות רק שתבינו כל בחינה שנעשתה מתחילים ישר לבדוק אותה יש מקצועות שמסיימים מהר . בייחוד מקצועות שלא כל ילדי ישראל נבחנים(כמו פיזיקה) אבל נח להם לפרסם הכל יחד לידיעתכם כל בחינה ולא משנה באיזה מקצוע עוברת שני בודקים הממוצע ביניהם זה הציון. אם ההפרש בין הבודקים הוא גדול אז מערבים בודק שלישי רק שתדעו |
![]() |
![]() |