|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | ||
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
#82 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
אתה עוד תמים אחושרמוטה בכל מה שקשור לצבא ומה שאתה מכיר על הצבא זה רק מזה שאתה יושב מול חברים שלך שמספרים לך סיפורים מצוצים מאיפשהו ומהסרט "גבעת חלפון אינה עונה"... לפי דעתי. איך אמר המשורר? צ'או.
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
|
![]() ציטוט:
וואלה סבבה עוף מהפוסט יעשה לי טוב על הלב. ולא שאלתי את דעתך אגב...
![]() |
![]() |
#85 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אלו שמחפשים "להשביז" אותך,בעיקר דואגים ומדוכאים כי הם נפלו במלכודת "המורעלות" ובסוף אכלו חרא. תתווכחו עד אינסוף כמו חבורה של ילדים אבל זה לא ישנה את העובדה שהצבא הוא ארגון בנוי עקום (וכך גם הוא ישאר כי זה צבא!!!),יש ג'ובניקים ויש קרביים וכל אחד זה תפקיד בפני עצמו בצבא ואין מקום לזלזל. בתור בוגר יחידה קרבית אני אומר לך שזה קשה,בוכים,מדוכאים ורוב הזמן סובלים ויחד עם זאת תחושת השלמות היא חלק מהעניין,לדעת בסופו של יום מה אתה שווה בפני עצמך עולה על כל ערך אנושי אחר. בסופו של דבר שטוחנים קו כל יום ללא שינה בכלל ממש לא מנחם אותך העובדה שהשכן שלך יושן טוב בלילה.מה שכן עושה את ההבדל זה לדעת שאתה עושה,מה שאחרים רק היו חושבים לעשות בליבם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#87 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
חבר פעיל
|
![]() יוסיק אח שלי שכולם פה יזדיינו שידברו מה שהם רוצים עוד שנה וחודש אני ואתה בטקס סיום מסלול איפה שאתה תהיה אח שלי ואיפה שאני יהיה
וכן אחי יהיה לא קל נכון ויהיו רגעים שקשה מאוד וזיין אחושרמוטה לעשות טירונות באסה לפעמים והכל אבל בסופו של דבר כמו שחלק מפה רושמים משפטי מוטיבציה בשבילה החדר כושר הכאב הוא רגעי הגוואה היא לנצח אז יכאב לנו קצת יותר מכל הגובניקים המזדיינים האלה אבל בסופו של דבר אנחנו יהיה לנו משהו להיתגאות בו מה שהם לעולם לא יבינו +(נהרוג הרבה ערבים בעזרת השם ![]()
![]() |
#89 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() פינגווין אומנם אני מקווה שזה לא יקרה לך, אבל אתה יודע מתי תאכל את הכאפה שלך?
כשתתגייס למג"ב, תעשה גיבוש ימ"ס ולא תעבור ותשובץ בפלוגה של צד"לניקים, בני מיעוטים וכל הבררות של מג"ב ואז תבכה כל יום לאמא שלך עד כמה חרא לך - רק אז תבין. אל תחיה בסרט על הגיבוש של ימ"ס, זה אומנם חלום יפה, אבל אתה עדיין רחוק משם שנות אור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
|
![]() ציטוט:
אפשרות ראשונה אצלי גולני.
![]() |
![]() |
#91 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
|
![]() ציטוט:
![]() בקיצור שיהיה לכולם בהצחלה, פאניק אתה בחור טוב יש לך פה ושם קצת יציאות רעות על הצבא, אבל בכללי אני אתה בחור סבבה לגמריי חוץ מכמה זונות פה בפורום יש פה אחלה אנשים, שיהיה לכולם בהצחלה בחיים,תבחרו במה שתבחרו כל אחד ודרכו .....
![]() |
![]() |
#93 |
חבר פעיל
|
![]() גד' 51?
גד' ברק/12 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה שכן תנסה כמובן להגיע לסיירות של גולני, עורב ואגוז. חבר שלי נוב' 7 באגוז.. וואלה אחי דברים שהם עושים זה טירוף!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
חבר פעיל
|
![]() גד' 51 צהובים.. חח סתם מי אני שאדבר..
בקיצר, פאניק האמת שאני לא כ"כ מסכים איתך לגבי זה שאתה רק מספר בשביל הצבא.. (אולי אם אתה איזה ג'ובניק.. לא מדבר ספציפית) יש לי בן דוד קצין בגולני, חייל מצטיין הכל והצבא דווקא רודף אחריו.. אז כן זה קשור לגישה שלך, איך השירות שלך היה וכו'. הוא סיים את הקבע שלו כביכול שחתם אחרי שסיים את הקורס קצונה וחתם עוד, המג"ד לא עזב אותו עד שהוא חתם. כן אני רואה אותו הוא מגיע טחון מת, אבל הוא מתחייב והוא נותן מעצמו 100% לצבא.. הוא לא מרשה לעצמו לנוח שם, הוא נח רק כשהוא מגיע לבית. אבל מה אין לו תלונה אחת, גם ששאלתי אותו אף פעם לא נשבר לך הזין הוא אמר לי לא, נשאר ממש עד הסוף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
חבר פעיל
|
![]() נכון, בגלל זה הוא הוא לא חתם לעוד 8 חודש אלא רק ל4...
בתכלס כמה אפשר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |