|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() חברים, קודם כל שבוע טוב!
בנוסף, היום מתחילה העונה ה-3 של לרדת בגדול אם יש תכנית שנותנת מוטיבציה אז זו התכנית!!! שיהיה בהצלחה לכל המתמודדים ! באמת ענקיים.... ![]() אורלי המאמנת... תעשי לי ילד ![]() שבוע טוב ח'ברה!!!
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף היו עושים לעלות בגדול :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() ציטוט:
![]() אפשר להמליץ ![]() בערוץ הספורט!!!
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: ולדי
חדר כושר: ג'ים קלאב
|
![]() היה לפני בשעה 6 וחצי נראה לי תכנית
האם הם שמרו על המשקל וואלה היו שם דברים עצובים כמו מוטי,שעשה שינוי מדהים עונה שעברה שהוריד 85 קילו היום ראו שהוא העלה 26 קילו,ועוד מלא שם העלו משקל מה לעשות שככה זה קורה כשהם מרזים בצורה קיצונית...
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תאכלס,זה מוריד מוטיבציה אני מפחד לעלות מסה עם כל הדיבורים שלהם "אני שמן וכ'ו וכ'ו"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
הושעה
|
![]() בונא, כמה זמן לא ראיתי טלוויזיה חוץ מכדורגל...
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]()
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
(הודעה קצרה) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() אסי אחד החיות שם, נלחם כמו גדול עד הסוף, לא מוותר לעצמו, פשוט כל הכבוד לו אולי הוא יזכה לכו תדעו, חחח מסכנה זאתי מהקבוצה ש להכחולים הורידה רק 600 גרם פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בקושי רבע נזולים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס למה הם העלו באמת?
הוא קיבלו תפריט מסודר, רכשו ידע והכל.. שיניתם את החיים שלכם, קיבלת מתנה מאלוהים וככה לעלות.. על פארש 23 קילו את שי אני רואה בחדר כושר שאני מתאמן בוא והוא מתאמן רציני והוא לא העלה, מסה אם כבר.. וצביקה עוד הוריד נראה לי.. כל השאר העלו.. מעניין אותי למה |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יענו זה כזה מעצבן השמנים מתחילים לבכות שהם לא יחזרו לזה ... אבל שסוף סוף הם רזים הם חוזרים להיות שמנים שוב פעם............... ותחשוב שזה עוד אלה ששמרו עוד איכשהו על עצמם .... תאחרים לא הראו כי הם חזרו להיות שמנים ואולי אפילו יותר ממה שהיהו לפני התוכנית
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() זאת שעפה היום פשוט מדהימה .. אם היא תרזה היא יכולה להיות דוגמנית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכת זאת יש אנשים שנשארו במשקלם.. ומה שהרג אותי בכלל אתמול, שהראו את החיים של מוטי אחרי, שהראו שהוא עולה על משקל ומודה לאלוהים.. אלוהים תודה שזה רק 26 קילו ![]() ואגב מוטי היה נראה פשוט מדהים.. אין מילים.. גם גרי וחברה שלו.. פשוט חבל לי עליהם.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() y2j יש לך לינק לזה? מעניין..
|
![]() |
![]() |