|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
המלצות לשדרוג הפלאפון...
http://www.orange.co.il/catalog/
מתלבט בין הN95 של נוקיה לבין W910I של סוני אריקסון. אני חושב ללכת על הנוקיה, יש המלצות? אולי יש פלאפונים חדשים יותר בדרך וכדאי להמתין? כל היודע דבר בנושא, אשמח להמלצה שלו.
![]() |
#2 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() N95 8gb הוא מצויין, עוד מאט הולך לצאת N96
אבל לארץ הוא יגיע עוד הרבה הרבה זמן, ואולי אפילו לא יגיע מהסוני יש לך את K850 שהוא גם עם 5MP
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש את הK850 באורנג'? אני לא מוצא אותו בקטלוג.
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
אם אתה אוהב מוזיקה ותכנת אז N95 8GB יהיה מצויין בשבילך אל תקנה ת N95 הרגיל יש בו הרבה באגים שב 8GB שיפרו אותם
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אני אוהב את הסוני, את הסוג שלך אני מכיר, הוא מעולה, אבל אני עדין פוזל לכיוון הנוקיה.
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2400 ש"ח בארץ בחו"ל 400$ אחד הפלאפונים יש אותו לחבר שלי ..
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתכנן עכשו להביא אייפון מחו"ל יוצא 400 דולר +-
אבל בין הסוני אריקסון לn95 בלי להיתלבט בכלל היתי הולך על הn95 רמה אחרת של פאלפון
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() האייפון הוא אגב אחד הדברים החזקים...מכשיר פצצה
אני ממליץ על ה N95 ![]()
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() אם אתה רוצה סטייל,לך על אייפון
400דולר=1,200שקל.. אם לא,אז N95 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() באייפון יש בעיה, אי אפשר להוריד לו שירים מהמחשב!
הוא חייב להיות מאושר על ידי ה ITOONS זה קצת בעיה להפוך הכל כדי שיתאים לאייפון שלך אני גם רציתי אייפון ובתאכלס מכשיר פצצה אבל כל הסיבוכים עם הITOONS וזה בעיה בעיה אגב אחי אם אתה אוהב סוני! http://www.sonyericsson.com/cws/home?cc=il&lc=he תראה מימין יש את "בקרוב" סני לא מזמן שחררה מכשירים חדשים בתארוחה אני לא יודע על מה ואיך הם יגיעו לחברות אבל אני מאמין שבחנות פרטית תאכל להשיג
![]() |
#13 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() איפיון מאוד בעייתי בגלל מצלמה אחת הגרועות .
ואם אתם לא יודעים למה אתם נכנסים אל תקנו איפון , הוא מכשיר טוב אבל לא יתאים לכולם . אני ממליץ מאוד על N95 8GB , או על K850I - יש אותו לחבר שלי והוא פלאפון מעולה . אפשר להשיג אותו באייביי בכ- 375$ +- כולל משלוח . אבל אם יש כסף אז N95 הפלאפון הכי משתלם היום - יש בו פאקינג הכל + אפשרות להתכנת תוכנת צד שלישי ויש מבחר ענק לכל מטרה ! סתם דוגמאות : *שקשק את המכשיר והוא ננעל , שקשק שוב והוא נפתח . *תוכנות GPS *המון נגנים מכל הסוגים *המוווווןןןןן משחקים - חבר שלי מפעיל DOOM2 עליו :):):):) תתחדש לא משנה מה ![]()
![]() |
#14 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() איפון פלאפון מצוין, בישביל המוזיקה פורצים אותו בכל חור בארץ אפילו בבית יש מדריכים לבצע את זה.
בסך הכל גם הn95 מצוין אבל קצת בלאטה. סוני אריקסון?הא זה שם של חברה? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
נוקיה פינית, אתה משווא יפני לפיני? ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
או שאתה רוצה להגיד שהפלאפונים של סונ יאריקסון יותר טובים ונוחים? |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
בחו"ל נוקיה נחשבת חברה גרועה, דיברתי אם איזה אחת אמריקאי לא מזמן בקשר לזה המצלמה של K850 יותר טובה מהמצלמה של N95 חפש באינטרנט ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
ובגרמניה לדוגמא הם בכלל דבוקים לסימנס מובייל(חברה מקומית) אז לדעתי מה שקורה בארץ מאוד משקף את המגמה העולמית בנוגע לארצות הברית אני לא יודע לא יצא לי לבדוק אבל ברוב חלקי אירופה והיתי כמעט בכולה הולך חזק נוקיה. עריכה: בקשר למצלמה ידוע שהסטילס בנוקיה פחות טובה אבל הוידאו כמה רמות מעל הוידאו של סוני אריקסון. |
|
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
אגב באמריקה LG ומוטורולה שולטים בצמרת, סוני במקום השלישי לא המוטורולות שאתה רואה פה, רמה אחרת בכלל, כנ"ל ה LG
![]() |