|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בבקשה לא להפנות אותי למאמרים, כי אין לי למה להתעמק =]
פשוט רוצה לדעת מה לקחת ^^ שמעתי צריך קריאטין + חלבון נקי אני רוצה לעלות במסה ושיראו את השינוי, אחוז שומן כמובן שכמה שפחות. תודה ההמלצות עם אפשר הסבר איך לוקחים מתי ואיפה זה יהיה מעולה ^^ ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא חייב תוספים אלא אם כן אתה תת משקל ,מה שכן אתה צריך זה תפריט מסודר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אל תיקח אחי זה סטרואידים זה ינפח אותך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
![]() טוב לדעת.
![]() |
![]() |
#5 | |
צוות ישראלבודי
עוסק ב:: Making the world a better place
|
![]() ציטוט:
1599-500-590 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() שמע לי יש את ה100% Whey של On (אופטימום נוטריטיון)
כנס לחנות של ישראל בודי יש שם את זה... האבקה הכי נמכרת בארץ, תלוקח מנת הגשה כל בוקר ואחרי אימון. עם כוס חלב (זה 333 מ"ל). ביום שאין אימון רק בבוקר, תקנה באיזה טעם שבאלך אני ממליף על שוקולד. שימאס תקנה וניל שימאס תקנה קרם עוגיות ושימאס תקנה משהו אחר יש איזה 9 טעמים.... הכי מומלץ מנסיון שוקולד (האקסטרים מילק) וקרם עוגיות (קוקיס אנד קרים) וזה לא כדי שתעלה באמסה, זה בא "להחליף" תטונה שאתה אמור לאכול אחרי כל אימון ולתת לך עוד חלבון.. זה לא ינפח אותך אתה לא תגדל מזה , זה לא סטרואידים. הכל עניין של עבודה קשה ותזונה נכונה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תחת הקטגוריה הזו יכולים להכנס עוד המון סוגי אנשים, כמו אנשים שאין להם הרבה אוכל עשיר בחלבון בבית או אנשים שקשה להם לאכול הרבה אוכל מוצק מכל סיבה שהיא. או בכלל אנשים שרוצים להכניס חלבון לגוף ביתר קלות ונוחות על הבוקר/אחרי אימון, ואין להם כח ולא רוצים להתעסק עם אוכל מוצק בשעות האלו של העייפות והכבדות. ולא רק תתי-תזונה או באדיבילדרים כבדים.
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אהבתי מאוד את ההסבר גבר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ממש לא מסכים ,1.6 גרם חלבון לק"ג יספיק לגמרי אין טעם לדחוף כמויות של חלבון ,נניח שמשקלו 85 קילו צריך להגיע סה"כ 136גרם , לא מבין מה הבעיה להגיע לכמות כזאת מאוכל .
6 ארוחות עם 23 גרם חלבון בכל ארוחה יהיה 138 גרם חלבון ,אנשים פה חושבים שאם הם ידחפו כמויות של חלבון זה יזרז משהו או יניב תוצאות יותר טובות . אם כן היה מדבר במפחת גוף מקצועי שצריך להגיע ל3 גרם לכל ק"ג היתי מבין את האנשים שממליצים פה על אבקות חלבון, מדובר פה בספורטאים חובבים סה"כ . חלבון זה נוחות למי שיש כסף ,אך יש אנשים שמבולבלים ושומעים שטויות במכוני כושר שהם חיביים קריאטין על מנת "להתנפח" או שאם הם לא ישתו חלבון הם לא יתנפחו,ממהרים מאוד לרוץ לחנויות ולקנות תוספים במקום להכין תפריט מסודר . |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקיצור, יש כל כך הרבה סיבות לקחת חלבון בצורה נוזלית מאבקה, ולא רק מפתחי גוף מקצועיים נזקקים לה, מי אמר שזה קל להגיע ל 23ג' חלבון בכל ארוחה? נוחות מהירות ואיכות אלו רק שלוש סיבות, יש עוד המון אחרות.
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
מהירות- של מה? ספיגה? לא זאת לא סיבה כי אין לה שום ביסוס מדעי. בקשר לאיכות כן ביחס למחיר חלבון איכותי מאוד אבל אני יכול להתערב איתך שיותר מחצי מהפורום שותה שייק מסיבה פסיכולוגית(כאילו "ניפוח" או זירוז של בניית השריר) ואל מסיבות נוחות וערך ביולוגי וכו" |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guest
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
(כן לאכול חצי שנה חזה עוף כל יום זה מגעיל) ואין זמן ישר אחרי אימון לאכול, אז שותים שייק! שוב זה מטעמי נוחות ונחיצות כי אני לא בטוח שבלי שייק היתי מצליח להגיע לכמות חלבון כזאת. מישל, נקניק אתה מתאמן מחר? ועמית זה מהצבא שאלתי אותו אם הוא מכיר אותך הוא אמר שכן למדת איתו לא? |
||
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
ואני מסיים בית ספר רק ב1 וחצי, נראה אולי נקצר הביתה ואני יעשה איתך אימון. חחח הוא אמר בידיוק אותו דבר! אח של חבר, שיחקתי איתו כדורגל השבוע אז שאלתי אותו. |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |