|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי רעיון, תפסיקו לדבר שטויות... ![]() מה נהייתם פרשני ספורט עכשיו ?...אגב ברוס לי היה מעיף אתו בבעיטה לעזה... ![]()
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() עם כל הכבוד למייק טייסון ויש כבוד,לא ניראה לי שהוא היה לוקח את ברוס לי.
http://www.youtube.com/watch?v=fCqktKKPJAA השיאים של ברוס לי: * Lee's striking speed from three feet with his hands down by his side reached five hundredths of a second.[48] * Lee could spring a 235 lb (107 kg) opponent 15 feet (4.6 metres) away with a 1 inch punch.[47] * Lee's combat movements were at times too fast to be captured on film at 24fps, so many scenes were shot in 32fps to put Lee in slow motion. Normally martial arts films are sped up.[49][50][51] * In a speed demonstration, Lee could snatch a dime off a person's open palm before they could close it, and leave a penny behind.[52] * Lee could perform push ups using only his thumbs[40][47] * Lee would hold an elevated v-sit position for 30 minutes or longer.[46] * Lee could throw grains of rice up into the air and then catch them in mid-flight using chopsticks.[40] * Lee performed one-hand push-ups using only the thumb and index finger[47][53][40][47] * Lee performed 50 reps of one-arm chin-ups.[54] * From a standing position, Lee could hold a 125 lb (57 kg) barbell straight out. [46][40] * Lee could break wooden boards 6 inches (15 cm) thick.[55] * Lee performed a side kick while training with James Coburn and broke a 150-lb (68 kg) punching bag[46][56] * Lee could cause a 300-lb (136 kg) bag to fly towards and thump the ceiling with a side kick.[47] * In a move that has been dubbed "Dragon Flag", Lee could perform leg lifts with only his shoulder blades resting on the edge of a bench and suspend his legs and torso perfectly horizontal midair.[57] * Lee could thrust his fingers through unopened steel cans of Coca-Cola, at a time before cans were made of the softer aluminum metal.[58] * Lee could use one finger to leave dramatic indentations on pine wood.[58] |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() "Lee could throw grains of rice up into the air and then catch them in mid-flight using chopsticks.[40]"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה הוא סופר גיבור מקומיקסים ![]()
![]() |
#46 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כל הקונג פו וכל הסיפורי איירון מן של ברוס לי...זה לא יותר מאגדת בולשית לילדים לפני שינה.
לפי דעתי כל הקטע הזה של שאו לין זה בולשיט...תכניס לשם איזה מתאגרף הוא מזיין אחד אחד.. ולא צריך עכשיו לזיין בשכל שהם מהירים ואלה איטיים כי זה שטויות במיץ. זה אותו קטע של ג'קי צ'אן ועוד סיני אחד חדש...לא זוכר את שמו בסרטים קופצים הורגים עם סיכות בחיים הם לא יעשו כזה דבר בכלל |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
|
![]() ציטוט:
לצמצם טווח מהיריב במיוחד מאגרוף קלאסי זה מאוד פשוט ויש לך הרבה מתאגרפים שניסו לעשות את המעבר ל mma וקיבלו בראש שם
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() אתם פשוט לא מבינים מה זה קונג פו
היום זה בדיחה פה
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בזמנו הוא וצ'אק נוריס היו חברים ממש טובים וצ'אק נוריס עד לזה שהוא הקפיץ כמה גרגירי אורז ותפס את כולם עם מקלות אכילה.
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() אם קונג פו היה באמת שווה משו אז היו מישתמשים בזה בזירות כמו פרייד/ufc
![]() |
#52 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() ערפד חחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחח זה מזביר מאיפה צ'יאק כיבל את כוחותיו ![]()
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
אני אגיד לכם עוד משהו - לא הרבה זמן לפני מותו ברוס לי הפסיד בקרב לא רשמי למתאבק ג'ין לבל. כנראה שגם ג'ין לבל בעצמו הוא איזה גיבור על אם הוא ניצח.
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() סרטון קרב של ברוס לי וצ'אק נוריס:
http://www.youtube.com/watch?v=JLO1YIWQuXE |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
|
![]() ציטוט:
כי הסרטון הזה פשוט בדיחה
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() ברוס לי אומנם חזק למשקל שלוו והכל אבל ביחס ללוחמים במשקל כבד הוא כלום
דרך אגב טייסון לא שקל בחיים 100,הוא לא עבר את זה,שקל 98 ככה גם בקרב נגד לקס לואיס ששם הוא היה בשיא הגודל בערך הוא שקל 98 כשלואיס שקל 112 |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע מה איתכם לדעתי ברוס לי היה פשוט הורג אותו תוך כמה דקות אחדות עם איזה אגרוף
טוב והוא מכיר את כול החרא הזה של הנקודות תורפה של האדם היה נותן לו אחת ומפיל אותו על הריצפה שלא נדבר על הבעיטות שלו |
![]() |
![]() |