|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה רואה שהיא רוצה את הנשיקה, לך על זה. אל תנשק אותה פתאום משום מקום. בנות אוהבות רגעים ספונטניים כמו בסרטים (אירוני, כי אפילו בסרטים זה מתוסרט).
אל תגיע למצב שבו אתם רואים טלוויזיה, צוחקים, ופתאום אתה מזנק מהמקום שלך ישר עליה. תגיע למצב שבו שניכם רואים טלוויזיה, מסתכלים אחד על השניה, מבטים מתלכדים, שתיקה, חיוך, ואתה בא לקראתה. בהצלחה ותעדכן =]
![]() |
#22 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() דבר איתה קודם..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
Oם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד לה שאתה צריך ללכת להיתקלח ושתחכה לך בנתיים בחדר, ואז תפיל בטעות את המגבת שאתה חוזר... זה יראה תמים לגמרי ולפי המבט שלה תוכל לדעת מה היא מרגישה כלפיך... ראיתי את זה באיזה סרט באינטרנט, רק שזה היה איזה כושי אם מנקה בלונדינית, לו זה הצליח
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לך על הספונטניות שמתכננים דברים כאלה זה אף פעם לא מצליח ברגע הנכון שאתה מרגיש שזה קורה לך על זה
![]() |
![]() |
#26 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תשמע אתה אמור להכיר אותה לא אנחנו, מאיפה לנו כמה היא פתוחה בעניין הזה?
אם אתה יודע שנשיקה זה לא ביג דיל עבורה ושיש לה משהו כלפיך, כנראה שזה יעבוד, אבל מצד שני יש את ה"קדושות" שלא יתנו לך לגעת בהן עד שהן סומכות עליך ובלה בלה בלה.
![]() |
#27 |
Banned
|
![]() תגיד לה, שומעת ?
היא תענה לך : כן אתה : רוצה אותי ? אם היא תענה כן: קפוץ עליה בזינוג אם היא תענה : מההההההההה ? תגיד לה : אז למה באת יא ב * ** *** ** * ** ** ה חשבת שקראתי לך בשביל לראות סרט ? מה אני לא יכול לראות סרט לבד את חושבת אני צריך עזרה בלהדליק טלויזיה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]() חחחחחחחחחחחחחח מישה יא קרוע
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() תרביץ אחי
אל תאכל סרט גג היא אומרת לך לא בזין שלי ואתם חוזרים להיות ידידים..
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() תן לה בראש.
![]() |
#31 |
|
![]() תראה לה את הבייספס שלך.. תן לו נשיקה.. ותגיד לה נשקי נשקי..
חחח אחי לא יודע.. פשוט תבוא אליה, תשבו ביחד, ובקטע של שקט ששניכם מסתכלים אחד על השני תגיד לה: "אני לא יכול כבר להתאפק.." ותן לה נשיקה.. אצלי זה עבד ב2 מקרים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחח,אני ינסה אם לא אמצא משהו משלי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() אל תקשיב לאף אחד כולם פה טיפשים או בתולים או לא יודעים איך לעבוד אם בנות תעשה צעד דחוף למה אתה תאכל ת'לב שלך כל החיים אם החבר שלך יתפוס אותה אתה תמיד תהיה זה שבצד ה"ידיד" שיושב ומסתכל עליהם שהיא יושבת עליו וכל כמה שניות מתנשקת איתו ומתחבקת איתו ואתה זה שהיא תספר לו על כל העליות והמורדות שיש להם ביחד ו"תראה איזה מתנה הוא קנה לי לחצי שנה שלנו ביחד כפרה עליו" ואתה תאכל תלב אתה תחנק מהבאסה כדאי לך מנסיון לא אישי
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
במקום לזיין תשכל בפורום ולשאול מה צריך לעשות וכו', גש תעשה את הצעד שלך, אם לא תעשה, היא כנראה תחשוב שאתה לא רוצה אותה וירד לה ממך, או לחלופין שאתה פחדן מדי בשביל לעשות צעד, ואיזה בחורה תרצה לצאת עם גבר פחדן?. |
|
![]() |
![]() |