|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
מנהל ראשי
|
![]() לא הבנתי אותך, אני משחק בשרתים של Blizard , שם עולה 13 יורו לחודש לשחק..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
סבבה, בעלי השרת שאתה משחק בו גובים 13 יורו לחודש. יש עוד הרבה שרתים חוץ מהשרתים שבליזרד מפעילה, והם מכילים את כל הקווסטים ואפשר לשחק בהם רגיל וללא תשלום. קפיש?
![]() |
![]() |
#103 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי הורדתי את המשחק, אפשר גם לשחק לבד או שחייבים להיות בחבורה? יש שני צדדים במשחק, באיזה צד אתם בחרתםֿ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי יש לך איזה דרך שאני יוכל ליצור איתך קשר כדי שנהיה צוות
![]() נב: נייט וולף הוספתי אותך למסנ תאשר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#106 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אין הרבה אנשים כמו ב WOW הרגיל וזה גורם מאוד חשוב להמשך וגם זה פחות כיף כי אין הרבה אנשים אין קרבות ענק ועוד הרבה דבריםש קשורים בנושא אין ספק שמי שמשלם מרוויח ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סליחה שאני משגע ככה אותך חחח כל מקרה הינה המסמנגדר שלי suzuki_1234@walla.com דבר איתי אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
חבר פעיל
|
![]() דמות נחמדה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
גם WEBZEN פיתחה את MUONLINE והמשחק רץ במליוני שרתים ברחבי העולם, ורק ב MUGLOBAL גובים כסף.
![]() |
![]() |
#112 |
חבר פעיל
|
![]() התקנתיwow הורדתי את כל מה שצריך יש לי גרסה 1.12.1
ואני משחק אין לי את המקורי, אז אני פשוט בכל מיני סרברים השאלה שלי כמה Exp מקבלים בשרת המקורי של בליזארד שהורגים למשל חזיר בר ברמה 2? ואם יש פה עוד אנשים שמשחקים בפרוץ אז שימליצו על סרברים סליחה על ההקפצה, אם זה מוגזם אני יקבל את האזהרה וישתוק
![]() |
#113 |
חבר פעיל
|
![]() הורדתי את המשחק ל-10 ימי נסיון והוא באמת ענק, משחק ענק אבל משעמם, מהסיבה שצריך להשקיע בו המון כדי שיהיה מעניין ולבזבז המון שעות. אני מעדיף יותר את World of Reality.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יש לי NIGHT ELF DRUID רמה 10 ORC SHAMAN רמה 18 ORC WARLOCK רמה 8 ועוד TAUREN HUNTER רמה 4 אני משחק כולה שבוע וממש חרשתי על זה משחק ענק! ![]() האורקים הכי כייף לשחק איתם והם גם הכי תותחים לפי דעתי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#116 | |