|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קריסתו של שרון
![]() ב-18 בדצמבר 2005 הובהל אריאל שרון לראשונה לבית החולים הדסה עין כרם. מפלגת קדימה רק נולדה, ראש הממשלה ויועציו עשו הכל כדי לשדר "עסקים כרגיל" ואז הגיע האירוע המוחי השני בדיוק שנה חלפה מאז הובהל בפעם הראשונה ראש הממשלה, אריאל שרון, לבית החולים הדסה עין כרם בירושלים. זה היה אירוע מוחי קל ממנו התאושש ראש הממשלה במהירות יחסית. אולם בערב זה נזרעו זרעי הפורענות שהביאו לאירוע המוחי המשמעותי שלושה שבועות לאחר מכן. מהאירוע השני לא הצליח שרון להתאושש עד היום. http://news.msn.co.il/news/Internal/...1218083417.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() באמת חסר
איפה הוא שצריך אותו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() איש גדול (ולא אני לא מדבר על מימדיו הפיזיים)
אחד האנשים החשובים ביותר אי-פעם למדינת ישראל...
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עצוב עצוב
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() לפי דעתי אחרי אסון ההתנתקות החשיבות שלו ירדה קצת.
לזרוק מאות אלפי יהודים מהבית שלהם אחרי שהוא אמר להם לגור לשם, וכל זה בשביל מה? הטרור יותר גרוע עכשיו מאשר אז. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה לא משנה מי אמר להם שיקשיבו [המתנחלים] לממשלה ויעשו מה שאומרים להם ושלא יתחשבו רק בתחת שלהם.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() לעשות הכל למען השלום? איזה שלום? עם איזה אנשים אפשר לעשות שלום? איזה אנשים רוצים שלום אנחנו הוא הם? תחשוב רגע בהיגיון. הפוליקאים שלהם יורים אחד בשני ברחובות, אתה באמת חושב שהם מחפשים שלום?
ולא הבנתי את הערה שאמרת, אם עכשיו יחליטו לתת את העיר/ישוב שאתה גר בה לערבים אתה תרגיש שזה צודק? אחרי שהממשלה עודדה אותך לגור שם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() המתנחלים צדקו, אבל האופן בו הם ניסו להעביר את הרעיון שלהם היה מוטעה ומעיק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אריאל שרון עשה את אחת הטעויות המפגרות ביותר שיכול היה לעשות, ואני לא ממש מרחם עליו. פשוט לא אכפת לי, שיקום, שלא יקום זה לא משנה כבר. האיש שיקר פשוט וסובב ב180 מעלות את מה שהוא אמר. אני עדיין זוכר שאריאל שרון אמר:" דין נצרים כדין תל אביב" או כמו שתל אביב תתקיים כך גם נצרים תתקיים. הוא פעל להיפך ממה שאמר, פשוט הסטיגמה לפוליטיקאי השקרן הטיפוסי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא ישקר על עצמי ויגיד שיהיה שלום בקרוב כי כפי שזה נראה לעולם לא יהיה שלום אבל כל מצב עדיף ממלחמה ובכל זאת אם נתפשר ולא ניהיה אטומים כמותם זה ישתלם לנו מתישהו . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מנהל ראשי
|
![]() אתה לא משדר איתי על אותו גל.
איזה עם רוצה שלום? העם שלנו, או העם שלהם? אחרי שתענה על השאלה הזאת תבין למה לא יכול להיות שלום. ואני שואל אותך שוב, אנשים שנציגי הציבור שלהם יורים אחד בשני ברחובות, זה אנשים שמתאימים לכבד הסכמים, ולדבר במושגים של שלום? ובכלל לא נשמע לך קצת מוזר שיהודי מסלק יהודי מהבית שלו בשביל ערבי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ככה זה, צריך לנסות כמה שאפשר בשביל לעשות שלום, זה עדיף על מלחמה ומוות של אזרחים וחיילים ועוד השלכות אחרות.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי לצערי אתה טועה בגדול!!
קודם כל השטח של התנחליות שייך לפלסטינים זה עובדה מוגמרת כי זה שתך כבוש! דבר שני!! אתה צודק עם לא רוציםש שלום ביגגל זה היה את היתנתקות!! ליפרד מהם בצד חד צדדי ליבנות גדר שתפריד בנינו ללבינהם נחייה זה לייד זה בלי שום שרון הבין את זה!! כמה שזה קשה היתנתקות הייתה מהלך גדול של איש גדול!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה "שטח של פלסטינים" או "שטח כבוש", אם אתה רוצה להחזיר את כל השטחים הכבושים אנחנו לא נהיה פה יותר. אתה יודע כמה שכונות הוקמו כהתנחלויות? התנחלויות הן לאו דווקא בשטחים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאמרתי לא נראה כאילו הולך להיות שלום ולא נראה שהם רוצים שלום אבל אין שום פיתרון אחר צריך להתפשר צריך לנסות ואסור לוותר על השלום .כמובן שאסור גם להיות פראיירים ואדישים לטרור
אבל תאמין לי ביום שיבוא מישהו וימצא פיתרון למצב הזה העולם ישתנה..לאורך כל ההיסטוריה אף מדינה לא מצאה פתרון כנגד ההתקפות והטרור של קבוצות גרילה חוץ מהסכמים ופשרות . עכשיו בטח יבוא אחד חכם ויגיד "מה הבעיה להרוג את כל הערבים" |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
מנהל ראשי
|
![]() [quote=eliran767]
ציטוט:
מי שקובע את הגבולות של המדינה זה הצד שמנצח בקרב. גם ארה"ב כבושה אז? כמה אינדיאנים אתה רואה שעושים פעולות חבלה בארה"ב? 0. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() אדוני ישמור כבר עברה שנה??
![]()
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נכון כבשנו, ובצדק. הפלסטינים הכירזו עלינו מלחמה ברגע שהאו"ם החילט על הקמת מדינה יהודית בא"י ביחד עם הקמת מדינה ערבית פה. ברגע שהם הכריזו עלינו מלחמה הם הימרו, או שהם מנצחים ובכך מקבלים את כל המדינה שהרי זו היתה מטרתם במלחמה, או שאנחנו מנצחים ואז אנחנו מקבלים את השליטה על המדינה. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה! הם לא יכולים גם לצאת למלחמה נגדינו וגם לצפות שאחרי שניצחנו הם יקבלו שטחים, זה פשוט לא פועל ככה. כמו שעומרי אמר, ההתנתקות היא לא צעד גדול, היא פשע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() ההתנתקות הייתה טעות אסטרטגית, פשוט הלכנו משם ללא תמורה, היינו צריכים להשתמש בזה כקלף מיקוח ולא סתם לתת להם, אלא עם הסכם מסודר.
חוץ מזה שאין לנו מה לעשות שם וסתם המדינה הוציאה על ההתנחלויות המון כסף, ואין שום סיבה שפלוגה שלמה תשמור על התנחלות עם חמישה קרוואנים. קיצר ההתנתקות הייתה צריכה להתבצע אבל לא כפי שהייתה, אלא בהסכם מלא שיכלול הפסקת אש ועוד. |
![]() |
![]() |